Videon yksityisyysasetusten muuttaminen

Päivitä videosi yksityisyysasetukset valitaksesi, missä video näkyy ja kuka voi katsella sitä.

Videon tietosuoja-asetusten muuttaminen

1. Kirjaudu sisään YouTubeen mobiililaitteella.
  2. Valitse Kirjasto  ja sitten Omat videot.
  3. Valitse muokattavan videon vierestä Lisää Lisää ja sitten Muokkaa.
  4. Valitse avattavasta Yksityisyys-valikosta Julkinen, Yksityinen tai Piilotettu.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla yläreunan nuolta .

Katso, miten videon yksityisyysasetuksia voi muuttaa

Seuraavalla TeamYouTube-kanavan videolla käydään läpi, miten videon yksityisyysasetuksia muutetaan.

What are video privacy settings on YouTube?

Tietoja yksityisyysasetuksista

Julkiset videot

Julkiset videot ovat kaikkien YouTube-käyttäjien nähtävillä. Niitä voidaan myös jakaa kaikille YouTuben käyttäjille. Lataamasi julkiset videot lisätään kanavallesi, ja ne näkyvät hakutuloksissa ja aiheeseen liittyvissä videoissa.

Yksityiset videot

Yksityiset videot ja soittolistat näkyvät vain sinulle ja valitsemillesi käyttäjille. Yksityiset videot eivät näy käyttäjille kanavasivusi Videot-välilehdellä. Ne eivät myöskään näy YouTuben hakutuloksissa. YouTuben järjestelmät ja tarkastajat voivat arvioida yksityisiä videoita ja selvittää niiden tekijänoikeuksia ja soveltuvuutta mainostamiseen. Lisäksi niistä voidaan etsiä merkkejä väärinkäytöstä.

Yksityisen videon jakaminen:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Videot.
  3. Klikkaa muokattavaa videota.
  4. Vie hiiri kohtaan ASETUKSET  ja valitse Jaa yksityisesti.
  5. Lisää niiden henkilöiden sähköpostiosoitteet, joille haluat jakaa videon, ja valitse sitten TALLENNA.

Kommentit eivät ole saatavilla yksityisissä videoissa. Jos haluat sallia kommentoinnin videossa, joka ei ole julkisesti saatavilla, muuta yksityisyysasetus piilotetuksi.

Piilotetut videot

Piilotettuja videoita ja soittolistoja voivat katsoa ja jakaa kaikki linkin saaneet käyttäjät. Piilotetut videot eivät näy käyttäjille kanavasivusi Videot-välilehdellä. Ne eivät näy YouTuben hakutuloksissa, ellei niitä lisätä julkiselle soittolistalle.

Voit jakaa piilotetun videon URL-osoitteen toisille käyttäjille. Videoiden katselu ei edellytä Google-tiliä. Kuka tahansa linkin tietävä voi myös jakaa videon eteenpäin.

Ominaisuus Yksityinen Piilotettu Julkinen
URL-osoite voidaan jakaa Ei Kyllä Kyllä
Voidaan lisätä kanavaosioon Ei Kyllä Kyllä
Näytetään hakutuloksissa, aiheeseen liittyvissä videoissa ja suosituksissa Ei Ei Kyllä
Julkaistaan kanavallasi Ei Ei Kyllä
Näytetään tilaussyötteessä Ei Ei Kyllä
Videota voidaan kommentoida Ei Kyllä Kyllä