Videon tietosuoja-asetusten muuttaminen

Voit muuttaa tietosuoja-asetuksia ja hallita sisällön katseluoikeuksia helposti.

Tietosuoja-asetukset

• Julkinen: Kaikki YouTuben käyttäjät voivat katsella ja jakaa julkisia videoita ja soittolistoja.
  • Yksityinen: Vain sinä ja valitsemasi käyttäjät näkevät yksityiset videot ja soittolistat.
  • Piilotettu: Kaikki linkin saaneet käyttäjät voivat katsella ja jakaa piilotettuja videoita ja soittolistoja.
Ominaisuus Piilotettu Yksityinen Julkinen
URL-osoite voidaan jakaa Kyllä Ei Kyllä
Voidaan lisätä kanava-osioon Kyllä Ei Kyllä
Näytetään hakutuloksissa, aiheeseen liittyvissä videoissa ja suosituksissa Ei Ei Kyllä
Julkaistaan kanavallasi Ei Ei Kyllä
Näytetään tilaussyötteessä Ei Ei Kyllä

Videon tietosuoja-asetusten muuttaminen

Voit hallinnoida tietosuoja-asetuksia ja sisällön katseluoikeuksia.

YouTube Studion perinteinen versio

Julkinen

Kaikki YouTuben käyttäjät voivat katsoa ja jakaa julkisia videoita. Lataamasi julkiset videot lisätään kanavallesi, ja ne näkyvät hakutuloksissa ja aiheeseen liittyvissä videoissa.
  1. Siirry videonhallintaohjelmaan.
  2. Etsi muutettava video ja valitse Muokkaa.
  3. Valitse avattavasta Tietosuoja-valikosta Julkinen.
  4. Valitse Tallenna muutokset.

Yksityinen

Yksityinen video näytetään vain sinulle ja valitsemillesi käyttäjille. Yksityiset videot eivät näy käyttäjille kanavasivusi Videot-välilehdellä. Ne eivät myöskään näy YouTuben hakutuloksissa. Voit halutessasi jakaa yksityisen videon muille käyttäjille sähköpostilla.

Kommentit eivät ole saatavilla yksityisissä videoissa. Jos haluat sallia kommentoinnin videossa, joka ei ole julkisesti saatavilla, postaa video piilotettuna.

Videon asettaminen yksityiseksi

1. Siirry videonhallintaohjelmaan.
  2. Etsi muutettava video ja valitse Muokkaa.
  3. Valitse avattavasta Tietosuoja-valikosta Yksityinen.
  4. Valitse Tallenna muutokset.

Yksityisen videon jakaminen

Yksityisen videon voi jakaa muille käyttäjille sähköpostilla.

1. Siirry videonhallintaohjelmaan.
  2. Etsi jaettava video ja valitse Muokkaa.
  3. Valitse avattavasta Tietosuoja-asetukset-valikosta Jaa.
  4. Lisää niiden henkilöiden sähköpostiosoitteet, joille haluat jakaa videon.
  5. Valitse Tallenna muutokset. Linkki videoon lähetetään valituille käyttäjille sähköpostitse.

Piilotettu

Kaikki linkin saaneet käyttäjät voivat katsella ja jakaa piilotettuja videoita.

Piilotetut videot eivät näy käyttäjille kanavasivusi Videot-välilehdellä. Ne eivät myöskään näy YouTuben hakutuloksissa, ellei niitä lisätä julkisiin soittolistoihin.

Voit jakaa piilotetun videon URL-osoitteen toisille käyttäjille. Yksityisistä videoista poiketen piilotettujen videoiden katselu ei edellytä Google-tiliä.

Kuka tahansa linkin tietävä voi myös jakaa videon eteenpäin. Linkin voi esimerkiksi lähettää toiselle käyttäjälle, tai videon voi lisätä julkiseen soittolistaan. Jos haluat estää tällaisen videon jakamisen, tee siitä piilotetun sijaan yksityinen.

1. Siirry videonhallintaohjelmaan.
  2. Etsi muutettava video ja valitse Muokkaa.
  3. Valitse avattavasta Tietosuoja-asetukset-valikosta Piilotettu.
  4. Valitse Tallenna muutokset.

Voit jakaa piilotetun videon lähettämällä sen linkin haluamillesi henkilöille. He voivat katsoa videon linkin kautta.

YouTube Studion betakokeiluversio

1. Kirjaudu YouTube Studion betakokeiluversioon. Jos et ole vielä kokeillut betakokeiluversiota, tutustu siihen tarkemmin.
  2. Vie hiiren osoitin muokattavan videon päälle.
  3. Klikkaa Näkyvyys-kohdassa näkyvää kynäkuvaketta.
  4. Voit valita, onko video julkinen, yksityinen vai piilotettu.
Tutustu tarkemmin YouTube Studion betakokeiluversioon, josta löytyvät kaikki sisällöntuottajille tärkeät asiat.