Skift privatlivsindstillinger for videoer

Opdater din videos privatlivsindstillinger for at bestemme, hvor den kan vises, og hvem der kan se den.

Skift privatlivsindstillinger for videoer

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Hold markøren over den video, du vil opdatere. Hvis du vil se dine liveuploads, skal du vælge fanen Live.
  4. Klik på pil ned under "Synlighed", og vælg Offentlig, Privat eller Skjult.
  5. Gem.

Om privatlivsindstillinger

Offentlige videoer

Offentlige videoer kan ses af alle på YouTube. De kan også deles med alle, der bruger YouTube. De bliver opslået på din kanal, når du uploader dem, og vises i søgeresultater og relaterede videolister.

Private videoer

Private videoer og playlister kan kun ses af dig og de personer, du vælger. Dine private videoer vises ikke til andre, der går ind på fanen "Videoer" på din kanalside. De vises heller ikke i YouTubes søgeresultater. YouTubes systemer og menneskelige kontrollanter gennemgår muligvis private videoer i forbindelse med annonceegnethed, ophavsret og andre mekanismer, der skal forhindre misbrug.

Sådan deler du en privat video:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Hold markøren over INDSTILLINGER , og vælg Del privat.
  5. Angiv mailadresserne på de personer, du vil dele din video med, og vælg derefter GEM.

Kommentarer er ikke tilgængelige på private videoer. Hvis du vil tillade kommentarer til en video, der ikke er offentligt tilgængelig, skal du ændre adgangsindstillingen til skjult.

Skjulte videoer

Skjulte videoer og playlister kan ses og deles af alle, der har linket. Dine skjulte videoer vises ikke til andre, der går ind på fanen "Videoer" på din kanalside. De vises ikke i YouTubes søgeresultater, medmindre nogen føjer din skjulte video til en offentlig playliste.

Du kan dele en skjult videos webadresse med andre. De personer, du deler videoen med, behøver ikke at have en Google-konto for at kunne se videoen. Alle, der har linket, kan også dele det med andre.

Funktion Privat Skjult Offentlig
Kan dele webadresse Nej Ja Ja
Kan føjes til en kanalsektion Nej Ja Ja
Vises i søgning, relaterede videoer og anbefalinger Nej Nej Ja
Bliver opslået på din kanal Nej Nej Ja
Vises i abonnementfeed Nej Nej Ja
Kan kommenteres Nej Ja Ja