Skift adgangsindstillinger for videoer

Opdater adgangsindstillingerne for din video for at administrere, hvor din video kan vises, og hvem der kan se den.

Skift adgangsindstillinger for videoer

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Hold markøren over den video, du vil opdatere. Vælg fanen Live for at se dine liveuploads.
  4. Klik på blyantikonet under Synlighed, og vælg Offentlig, Privat eller Skjult.

Vejledning til den klassiske version af Skaberstudie

1. Gå til Videoadministrator.
  2. Find den video, du vil ændre, og klik derefter på Rediger.
  3. Vælg mellem Offentlig, Privat og Skjult i rullemenuen "Adgangsindstillinger".
  4. Klik på Gem ændringer.

Om adgangsindstillinger

Offentlige videoer

Offentlige videoer kan ses af og deles med alle, der bruger YouTube. De bliver opslået på din kanal, når du uploader dem, og vises i søgeresultater og relaterede videolister.

Private videoer

Private videoer og playlister kan kun ses af dig og de brugere, du vælger. Dine private videoer vises ikke til andre, der går ind på fanen "Videoer" på din kanalside, og de vises ikke i YouTubes søgeresultater.

Sådan deler du en privat video:

1. Gå til Videoadministrator i den klassiske version af Youtuberstudie.
  2. Find den video, du vil dele, og vælg derefter Rediger.
  3. Vælg Del nedenunder rullemenuen "Adgangsindstillinger".
  4. Angiv mailadresserne for de personer, du vil dele din video med, og vælg derefter OK.

Kommentarer er ikke tilgængelige på private videoer. Hvis du vil tillade kommentarer til en video, der ikke er offentligt tilgængelig, skal du ændre adgangsindstillingen til skjult.

Skjulte videoer

Skjulte videoer og playlister kan ses og deles af alle, der har linket. Dine skjulte videoer vises ikke til andre, der går ind på fanen "Videoer" på din kanalside, og bør ikke blive vist i YouTubes søgeresultater, medmindre nogen føjer din skjulte video til en offentlig playliste.

Du kan dele en skjult videos webadresse med andre brugere. De personer, du deler videoen med, behøver ikke at have en Google-konto for at kunne se videoen. Alle, der har linket, kan også dele det med andre.

Funktion Skjult Privat Offentlig
Kan dele webadresse Ja Nej Ja
Kan tilføjes til en kanalsektion Ja Nej Ja
Vises i søgning, relaterede videoer og anbefalinger Nej Nej Ja
Bliver opslået på din kanal Nej Nej Ja
Vises i abonnementfeed Nej Nej Ja
Kan kommenteres Ja Nej Ja