Canviar la configuració de privadesa d'un vídeo

Actualitza la configuració de privadesa dels teus vídeos per controlar on es mostren i qui els pot veure.

Canviar la configuració de privadesa d'un vídeo

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  3. Passa el cursor per sobre del vídeo que vols actualitzar. Per consultar les pujades en directe, selecciona la pestanya En directe.
  4. Fes clic a la fletxa avall que hi ha a sota de "Visibilitat" i selecciona Públic, Privat o Ocult.
  5. Desa.

Com es pot canviar la configuració de privadesa d'un vídeo

Dona una ullada al vídeo següent del canal TeamYouTube sobre com pots canviar la configuració de privadesa d'un vídeo.

What are video privacy settings on YouTube?

Sobre la configuració de privadesa

Vídeos públics

Tothom a YouTube pot veure i compartir els vídeos públics. Es publiquen al teu canal quan els penges i es mostren als resultats de la cerca i a les llistes de vídeos relacionats.

Vídeos privats

Només tu i les persones que triïs podeu veure els vídeos i les llistes de reproducció privats. Els vídeos privats no es mostren als altres a la pestanya "Vídeos" de la pàgina del teu canal ni als resultats de la cerca de YouTube. Els sistemes de YouTube i els revisors humans revisen la idoneïtat dels vídeos privats per difondre-hi anuncis, els drets d'autor i altres mecanismes de prevenció d'usos abusius.

Per compartir un vídeo privat, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  3. Fes clic al vídeo que vols editar.
  4. Passa el cursor per sobre d'OPCIONS  i selecciona Comparteix en privat.
  5. Introdueix les adreces electròniques de les persones amb qui vols compartir el vídeo i, a continuació, selecciona DESA.

Els comentaris no estan disponibles als vídeos privats. Si vols permetre els comentaris en un vídeo que no està disponible públicament, canvia la configuració de privadesa a Ocult.

Vídeos ocults

Només les persones que tinguin l'enllaç poden veure i compartir els vídeos i les llistes de reproducció. Els vídeos ocults no es mostren a la pestanya Vídeos de la pàgina del teu canal ni tampoc als resultats de la cerca de YouTube, tret que algú els afegeixi a una llista de reproducció pública.

Pots compartir l'URL d'un vídeo ocult amb altres persones. No cal que aquestes persones tinguin un Compte de Google per veure el vídeo. Tothom que tingui l'enllaç el pot compartir.

Funció Privat Ocult Públic
Es pot compartir l'URL. No
Es pot afegir a una secció del canal. No
Es mostra a les cerques, als vídeos relacionats i a les recomanacions. No No
Es publica al teu canal. No No
Es mostra al feed dels subscriptors. No No
S'hi poden fer comentaris. No