Canviar la configuració de privadesa dels vídeos

Actualitza la configuració de privadesa dels teus vídeos per controlar on es mostren i qui els pot veure.

Canviar la configuració de privadesa dels vídeos

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  3. Passa el cursor per sobre del vídeo que vols actualitzar. Selecciona la pestanya En directe per veure les pujades en directe.
  4. A Visibilitat, fes clic a la icona del llapis i selecciona Públic, Privat o Ocult.

Instruccions de la versió clàssica de Creator Studio

1. Ves al Gestor de vídeos.
  2. Cerca el vídeo que vols modificar i fes clic a Edita.
  3. Al menú desplegable "Configuració de privadesa", tria entre Públic, Privat i Ocult.
  4. Fes clic a Desa els canvis.

Sobre la configuració de privadesa

Vídeos públics

Qualsevol usuari de YouTube pot veure i compartir els vídeos públics. Es publiquen al teu canal quan els penges i es mostren als resultats de la cerca i a les llistes de vídeos relacionats.

Vídeos privats

Només tu i els usuaris que triïs podeu veure els vídeos i les llistes de reproducció. Els vídeos privats no apareixen a la pestanya "Vídeos" de la pàgina del teu canal ni als resultats de la cerca de YouTube.

Per compartir un vídeo privat, segueix aquests passos:

1. A la versió clàssica de Creator Studio, ves al Gestor de vídeos.
  2. Cerca el vídeo que vols compartir i selecciona Edita.
  3. A sota del menú desplegable "Configuració de privadesa", selecciona Comparteix.
  4. Introdueix les adreces electròniques de les persones amb qui vols compartir el vídeo i, a continuació, selecciona D'acord.

Els comentaris no estan disponibles als vídeos privats. Si vols permetre els comentaris en un vídeo que no està disponible públicament, canvia la configuració de privadesa a Ocult.

Vídeos ocults

Només les persones que tinguin l'enllaç poden veure i compartir els vídeos i les llistes de reproducció. Els vídeos ocults no apareixen a la pestanya "Vídeos" de la pàgina del teu canal i tampoc no haurien d'incloure's als resultats de la cerca de YouTube, tret que algú els afegeixi a una llista de reproducció pública.

Pots compartir l'URL d'un vídeo ocult amb altres usuaris. No cal que aquestes persones tinguin un Compte de Google per veure el vídeo. Tothom que tingui l'enllaç el pot tornar a compartir.

Funció Ocult Privat Públic
Es pot compartir l'URL. No
Es pot afegir a una secció del canal. No
Es mostra a les cerques, als vídeos relacionats i a les recomanacions. No No
Es publica al teu canal. No No
Es mostra al feed dels subscriptors. No No
S'hi poden fer comentaris. No
Ha resultat útil aquest article?