Skift privatlivsindstillinger for videoer

Opdater din videos privatlivsindstillinger for at bestemme, hvor den kan vises, og hvem der kan se den.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Hold markøren over den video, du vil opdatere. Hvis du vil se dine liveuploads, skal du vælge fanen Live.
  4. Klik på menupilene under "Synlighed", og vælg Offentlig, Privat eller Skjult.
  5. Gem.

Bemærk! Privatlivsindstillingen for videoer fra youtubere mellem 13 og 17 år er som standard privat. Hvis du er 18 år eller derover, er privatlivsindstillingen for videoer som standard angivet til offentlig. Alle kan ændre denne indstilling for at gøre deres video offentlig, privat eller skjult.

What are video privacy settings on YouTube?

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Om privatlivsindstillinger

Offentlige videoer
Alle på YouTube kan se offentlige videoer. De kan også deles med alle, der bruger YouTube. De bliver opslået på din kanal, når du uploader dem, og vises i søgeresultater og på lister med relaterede videoer.
Private videoer

Private videoer og playlister kan kun ses af dig og dem, du vælger. Dine private videoer vises ikke på fanen Videoer på din kanals startside. De vises heller ikke i YouTubes søgeresultater. YouTubes systemer og menneskelige kontrollanter gennemgår muligvis private videoer i forbindelse med annonceegnethed, ophavsret og andre mekanismer, der skal forhindre misbrug.

Sådan deler du en privat video:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Klik på feltet Synlighed, og vælg Del privat.
  5. Angiv mailadresserne på dem, du vil dele din video med, og vælg GEM.

Kommentarer er ikke tilgængelige på private videoer. Hvis du vil tillade kommentarer til en video, der ikke er offentligt tilgængelig, skal du ændre privatlivsindstillingen til skjult.

Skjulte videoer

Skjulte videoer og playlister kan ses og deles af alle, der har linket. Dine skjulte videoer vises ikke på fanen Videoer på din kanals startside. De vises ikke i YouTubes søgeresultater, medmindre nogen føjer din skjulte video til en offentlig playliste.

Du kan dele en skjult videos webadresse med andre. Dem, du deler videoen med, behøver ikke at have en Google-konto for at kunne se videoen. Alle, der har linket, kan også dele det med andre.

Funktion Privat Skjult Offentlig
Webadressen til videoen kan deles Nej Ja Ja
Kan føjes til en kanalsektion Nej Ja Ja
Kan blive vist i søgning, relaterede videoer og anbefalinger Nej Nej Ja
Bliver slået op på din kanal Nej Nej Ja
Vises i abonnementsfeed Nej Nej Ja
Kan kommenteres Nej Ja Ja
Kan blive vist på en offentlig playliste Nej Ja Ja