Stel jou Kortvideo’s vir hermenging beskikbaar

Let wel: Hierdie artikel is slegs van toepassing op musiekvennote wat ’n Kortvideo’s-ooreenkoms met YouTube het.

Gebruik die Kortvideo’s-skeppingnutsgoed om jou Kortvideo’s aan gebruikers beskikbaar te stel vir hermenging. Kortvideo’s wat nie opgeëis is nie of musiek bevat wat buite die Kortvideo’s-skeppingnutsgoed bygevoeg is, kan jou musiekmaatskappy of -verspreider se ingryping vereis. Kry hier onder meer inligting.

Geskiktheid vir Kortvideo’s-hermenging

Om ’n Kortvideo met ’n kunstenaarliedjie daarin te hermeng, moet die bron-Kortvideo:

• Musiekinhoud bevat
  • Opgeëis wees deur ’n klankopname wat geskik is vir Kortvideo’s en wat die oorsprong “Inproduk (Kortvideo’s)” het, geskep deur die musiek in die Kortvideo’s-biblioteek te gebruik
  • Nie na ’n musieknetwerkkanaal opgelaai wees nie

Kortvideo’s wat na ’n musieknetwerkkanaal opgelaai is, moet opgeëis wees met ’n webkomponenttipe as ’n vennootoplaaitipe. As die kanaal wat gebruik is om die Kortvideo op te laai nie aan ’n musieknetwerkkanaal gekoppel is nie, behoort visuelehermengingopsies – soos Groenskerm, Collab of Snoei – beskikbaar te wees.

Visuelehermengingkenmerke is nie beskikbaar vir Kortvideo’s met derdeparty-eise nie. As die derdeparty-eis musiek verteenwoordig wat in Kortvideo’s beskikbaar is, soos ’n klankopname-eis vir ’n liedjie, kan die oudio nog hermeng word.

Vind uit of jou kanaal aan ’n musieknetwerk gekoppel is

Om jou kanaal se affiliasie met ’n musieknetwerk na te gaan:

1. Gebruik jou kanaaleiebewyse om by YouTube Studio aan te meld.
  2. Gaan na jou Kontroleskerm toe.
  3. Soek ’n musiekmaatskappy of -verspreidernaam onder “Netwerkverhouding”. As die “Netwerkverhouding”-afdeling nie verskyn nie, is jou kanaal nie aan ’n musieknetwerk gekoppel nie.
As jy ’n gebruiker is met toegang tot ’n musiekmaatskappy of -verspreider se Studio Inhoudbestuurder-rekening, kan jy gekoppelde kanale in die Kanale-oortjie kry.

Foutspoor algemene kwessies

Kwessie Foutsporingstappe
Liedjie verskyn nie in die musiekbiblioteek nie Maak seker dat daar ’n kunssnit vir die liedjie is wat aan die kriteria vir hermenging voldoen.
“Gebruik oudio”-opsie verskyn nie op die Kortvideo nie
  • Maak seker dat daar ’n kunssnit vir die liedjie is wat aan die kriteria vir hermenging voldoen.
  • Maak seker dat die kanaal wat die Kortvideo opgelaai het, nie aan ’n musieknetwerk gekoppel is nie.
  • Gebruik die nutsding vir handmatige opeising om die liedjie op te eis wat die klankopnamekomponent gebruik wat die liedjie verteenwoordig.
Visuelehermengingopsies is nie beskikbaar nie, maar die kanaal is nie ’n musiekmaatskappy-/musiekverspreidernetwerk nie

Gaan na of daar enige derdeparty-eise is:

1. Maak die Kortvideo in Studio Inhoudbestuurder oop.
  2. Klik Kopiereg.

Visuelehermengingopsies word nie toegelaat as daar enige derdeparty-eise is nie.