Hvorfor har YouTube gjort videoene mine private?

Hvis vi oppdager mistenkelig aktivitet på kanalen din, kan vi iverksette tiltak, inkludert å angi videoer som private hvis vi tror de er lastet opp av en hacker. Vi iverksetter slike tiltak for å beskytte kanalen og seerne dine.

Hvis vi angir noen av videoene dine som private, varsler vi deg på e-post. I tillegg logger vi deg av kontoen din for å sikre at både du og YouTube-fellesskapet beskyttes.

Hva gjør jeg?

Hvis det var du som publiserte videoene

Ta en titt på de private videoene dine før du avgjør om du vil gjøre dem offentlige igjen. Hvis du mener at videoene er i tråd med retningslinjene for brukere, kan du gjøre dem offentlige.

Merk: Hvis du ikke kan gjøre videoene dine offentlige, kan det hende videoen er merket som privat av en annen grunn. Finn ut mer om videoer som gjøres private på grunn av bruk av irrelevante eller villedende etiketter.

Hvis det ikke var du som publiserte videoene

1. Gå til studio.youtube.com, og slett eventuelle videoer du ikke har lastet opp. Private videoer må også være i tråd med retningslinjene for brukere, og vi ønsker å forhindre at du blir straffet for innhold du ikke har lagt ut selv.
  2. Utfør en sikkerhetssjekk av Google-kontoen din, og følg eventuelle anbefalte trinn. Foreslåtte handlinger kan være å bytte passord eller fjerne gamle enheter.
  3. Sjekk hvem som har tilgang til kanalen din. Gå gjennom kanaltillatelsene for å sikre at ingen uønskede brukere er tilknyttet kontoen din.
  4. Sjekk om hackeren har endret noe annet på kanalen din, for eksempel banneret, linker i videobeskrivelser eller festede kommentarer.

Du kan finne ut mer om hvordan du beskytter kontoen din mot hackere, i sikkerhetssenteret for skapere eller artikkelen Sikre YouTube-kontoen din.