Per què YouTube ha canviat els meus vídeos a privats?

En alguns casos, quan detectem activitat sospitosa al canal, és possible que prenguem mesures per definir els vídeos com a privats si creiem que els ha penjat un hacker. Això ho fem per protegir millor el teu canal i la comunitat.

Si definim algun dels teus vídeos com a privat, t'ho notificarem per correu electrònic. A més, tancarem la sessió del teu compte per garantir que tant tu com la comunitat de YouTube esteu protegits.

Què he de fer?

Si has publicat els vídeos

Dona una ullada als vídeos privats abans de decidir si els vols tornar a fer públics o no. Si creus que compleixen les nostres directrius de la comunitat, pots canviar els vídeos a públics.

Nota: si no pots fer-los públics, és possible que s'hagin marcat com a privats per un altre motiu. Obtén més informació sobre els vídeos que s'han definit com a privats a causa de l'ús d'etiquetes enganyoses o que no estan relacionades.

Si no has publicat els vídeos

1. Visita studio.youtube.com i suprimeix els vídeos que no hagis penjat. Els vídeos privats també han de seguir les directrius de la comunitat i no volem que rebis penalitzacions per contingut que no has publicat.
  2. Fes una comprovació de seguretat al teu Compte de Google i segueix els passos recomanats. Les accions suggerides poden incloure canviar la contrasenya o suprimir dispositius antics.
  3. Revisa qui té accés al teu canal. Consulta els permisos del canal per assegurar-te que no hi hagi cap usuari no desitjat associat al teu compte.
  4. Comprova si el hacker ha canviat cap altra cosa del canal, com ara el bàner, els enllaços a les descripcions dels vídeos o els comentaris fixats.

Per obtenir més informació sobre com pots protegir el teu compte dels hackers, ves al Centre de seguretat per a creadors o visita l'article Protegir el teu compte de YouTube.