Opprett og administrer Shopping-samlinger på YouTube

Gjør det enkelt for seerne å kjøpe anbefalte produkter fra et bestemt tema ved å velge ut en samling av favorittproduktene dine. Gi seerne en eksklusiv opplevelse ved å dele en samling anbefalte produkter fra butikken din. Hvis du er med i agentprogrammet, kan du også ta med produkter fra andre merker.

✨NEW✨Create Custom Shopping Collections

Samlinger kan vises for seerne i kanalbutikken, på produktlister og i videobeskrivelser. Vi viser den nyeste samlingen din i kanalbutikken og den mest relevante samlingen for en seer, på produktlister og i videobeskrivelser.

Sørg for at du bare oppretter samlinger som er i tråd med retningslinjene for brukere.

Opprett en samling

Slik bruker du YouTube Studio-mobilappen til å opprette en samling:

1. På den nederste menyen trykker du på Inntekt .
  2. Trykk på Shopping.
  3. Trykk på Opprett en samling under «Samlinger».
  4. Velg og last opp et omslagsbilde for samlingen din.
  5. Skriv inn en tittel for samlingen din, og legg til en beskrivelse.
  6. Trykk på Legg til for å søke etter produkter du vil ha med i samlingen.
    1. Du må velge minst tre produkter for å opprette en samling.
    2. Du kan legge til opptil 30 produkter i samlingen din.
    3. Trykk på «Legg til» ved siden av et produkt for å inkludere det i samlingen.
    4. Trykk og hold på «Flytt» ved siden av et produkt for å flytte det opp eller ned på listen. Rekkefølgen på produktene som vises i produktvelgeren, er slik produktene vises til seerne.
    5. Trykk på «Slett» ved siden av et produkt for å fjerne det.
  7. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å legge til, fjerne eller endre rekkefølgen på produktene.
  8. Gjennomgå informasjonen om samlingen din, inkludert omslagsbilde, tittel, beskrivelse og produkter.
  9. Trykk på Publiser.

Administrer samlinger

Du kan endre samlingen din når som helst i YouTube Studio-mobilappen. Slik endrer du samlingen din:

1. På den nederste menyen trykker du på Inntekt .
  2. Trykk på Shopping.
  3. Trykk på etterfulgt av ved siden av «Samlinger».
  4. Trykk på omslagsbildet for samlingen du vil endre.
  5. Gjør endringer i samlingen.
    1. Trykk på Legg til for å søke etter produkter du vil ha med i samlingen.
    2. Trykk og hold på «Flytt» ved siden av et produkt for å flytte det opp eller ned på listen. Rekkefølgen på produktene som vises i produktvelgeren, er slik produktene vises til seerne.
    3. Trykk på «Slett» ved siden av et produkt for å fjerne det.
    4. Trykk på omslagsbildet for å endre bildet for samlingen.
    5. Trykk på «Tittel»- eller «Beskrivelse»-feltet for å endre navnet på eller beskrivelsen av samlingen.
  6. Trykk på Publiser.

Shopping-samlingen din, inkludert miniatyrbildet, tittelen, linken, beskrivelsen og produktene i samlingen, må være i tråd med YouTube-retningslinjene for brukere.

Hvis en del av samlingen er i strid med YouTube-retningslinjene for brukere, blir hele samlingen fjernet.