Opret og administrer Shopping-samlinger på YouTube

Gør det nemt for seerne at købe dine anbefalede produkter inden for et bestemt tema ved at organisere en samling af dine yndlingsprodukter. Giv seerne en specialiseret oplevelse, når de shopper, ved at dele en samling af anbefalede produkter fra din butik. Hvis du er med i affiliateprogrammet, kan du også dele produkter fra andre brands, som du kan lide.

✨NEW✨Create Custom Shopping Collections

Samlinger kan blive vist for seere i din kanalbutik, på produktlister og i videobeskrivelser. Vi viser din seneste samling i din kanalbutik og den mest relevante samling for en seer på produktlister og i videobeskrivelser.

Sørg for, at du kun opretter samlinger, der følger vores retningslinjer for fællesskabet.

Opret en samling

Brug YouTube Studio-mobilappen til at oprette en samling:

1. Tryk på Tjen penge i menuen nederst.
  2. Tryk på Shopping.
  3. Tryk på Opret en samling under "Samlinger".
  4. Vælg og upload et coverbillede til din samling.
  5. Giv din samling en titel, og tilføj en beskrivelse.
  6. Tryk på Tilføj for at søge efter produkter, du vil medtage i din samling.
    1. Du skal vælge mindst 3 produkter for at oprette en samling.
    2. Du kan føje op til 30 produkter til din samling.
    3. Tryk på Tilføj ud for et produkt for at medtage det i din samling.
    4. Hold fingeren på Flyt ud for et produkt for at flytte det op eller ned på listen. Dine produkter vises i samme rækkefølge i udvælgelsesværktøjet, som de vises til seerne.
    5. Tryk på Slet ud for et produkt for at fjerne det.
  7. Tryk på Udfør, når du er færdig med at tilføje, fjerne og omorganisere dine produkter.
  8. Gennemgå oplysningerne om din samling, bl.a. coverbillede, titel, beskrivelse og produkter.
  9. Tryk på Udgiv.

Administrer en samling

Du kan når som helst ændre din samling via YouTube Studio-mobilappen. Sådan redigerer du din samling:

1. Tryk på Tjen penge i menuen nederst.
  2. Tryk på Shopping.
  3. Tryk på og så ud for "Samlinger".
  4. Tryk på coverbilledet for den samling, du vil ændre.
  5. Foretag ændringer i din samling.
    1. Tryk på Tilføj for at søge efter produkter, du vil medtage i din samling.
    2. Hold fingeren på Flyt ud for et produkt for at flytte det op eller ned på listen. Dine produkter vises i samme rækkefølge i udvælgelsesværktøjet, som de vises til seerne.
    3. Tryk på Slet ud for et produkt for at fjerne det.
    4. Tryk på dit coverbillede for at skifte din samlings billede.
    5. Tryk på felterne "Titel" eller "Beskrivelse" for at redigere navnet på eller beskrivelsen af din samling.
  6. Tryk på Udgiv.

Din shoppingsamling, herunder miniaturebillede, titel, link, beskrivelse og produkter, der indgår i samlingen, skal overholde YouTubes retningslinjer for fællesskabet.

Hvis der er en del af din samling, som overtræder YouTubes retningslinjer for fællesskabet, fjernes hele din samling.