Crear i gestionar col·leccions de Compres a YouTube

Ajuda els espectadors a comprar fàcilment els teus productes recomanats sobre un tema seleccionant una col·lecció dels teus productes preferits. Ofereix als espectadors una experiència de compra boutique compartint una col·lecció de productes recomanats de la teva botiga i, si formes part del programa d'afiliats, també productes que t'agradin d'altres marques.

✨NEW✨Create Custom Shopping Collections

Les col·leccions poden mostrar-se als espectadors a la botiga del canal, a les llistes de productes i a les descripcions dels vídeos. Mostrarem la teva col·lecció més recent a la botiga del canal i la col·lecció més rellevant per a un espectador a les llistes de productes i a les descripcions dels vídeos.

Assegura't de crear només col·leccions que segueixin les nostres directrius de la comunitat.

Crear una col·lecció

Utilitza l'aplicació mòbil YouTube Studio per crear una col·lecció:

1. Al menú de la part inferior, toca Guanys .
  2. Toca Compres.
  3. A "Col·leccions", toca Crea una col·lecció.
  4. Selecciona i penja una imatge de portada per a la teva col·lecció.
  5. Escriu un "Títol" per a la col·lecció i afegeix-hi una descripció.
  6. Toca Afegeix per cercar productes que vulguis incloure a la col·lecció.
    1. Has de seleccionar almenys 3 productes per crear una col·lecció.
    2. Pots afegir fins a 30 productes a la col·lecció.
    3. Toca Afegeix al costat d'un producte per incloure'l a la teva col·lecció.
    4. Mantén premut Mou al costat d'un producte per moure'l cap amunt o cap avall a la llista. L'ordre dels productes que es mostren a l'eina de selecció és com es mostraran els productes als espectadors.
    5. Toca Suprimeix al costat d'un producte per suprimir-lo.
  7. Toca Fet quan hagis acabat d'afegir, suprimir o reordenar els productes.
  8. Revisa els detalls de la col·lecció, inclosos la imatge de portada, el títol, la descripció i els productes.
  9. Toca Publica.

Gestionar una col·lecció

Pots canviar la col·lecció en qualsevol moment amb l'aplicació mòbil YouTube Studio. Per editar la col·lecció:

1. Al menú de la part inferior, toca Guanys .
  2. Toca Compres.
  3. Al costat de "Col·leccions", toca i després.
  4. Toca la imatge de portada de la col·lecció que vulguis canviar.
  5. Fes canvis a la col·lecció.
    1. Toca Afegeix per cercar productes que vulguis incloure a la col·lecció.
    2. Mantén premut Mou al costat d'un producte per moure'l cap amunt o cap avall a la llista. L'ordre dels productes que es mostren a l'eina de selecció és com es mostraran els productes als espectadors.
    3. Toca Suprimeix al costat d'un producte per suprimir-lo.
    4. Toca la imatge de portada per canviar-la per a la col·lecció.
    5. Toca els quadres "Títol" o "Descripció" per editar el nom o la descripció de la col·lecció.
  6. Toca Publica.

La col·lecció de compres, inclosos la miniatura, el títol, l'enllaç, la descripció i els productes de la col·lecció, han de complir les directrius de la comunitat de YouTube.

Si alguna part de la teva col·lecció infringeix les directrius de la comunitat de YouTube, se suprimirà tota la col·lecció.