Skep en bestuur Inkopies-versamelings op YouTube

Help kykers om maklik jou aanbeveelde produkte vir ’n tema te koop deur ’n versameling van jou gunstelingprodukte saam te stel. Bied aan kykers ’n boetiekinkopie-ervaring deur ’n versameling aanbeveelde produkte uit jou winkel te deel. As jy in die geaffilieerdeprogram is, kan jy ook produkte deel vanaf ander handelsmerke waarvan jy hou.

✨NEW✨Create Custom Shopping Collections

Versamelings kan vir kykers in jou kanaalwinkel, produklyste en videobeskrywings verskyn. Ons sal jou mees onlangse versameling in jou kanaalwinkel en die relevantste versameling vir ’n kyker in produklyste en videobeskrywings deel.

Maak seker dat jy slegs versamelings skep wat aan ons gemeenskapsriglyne voldoen.

Skep ’n versameling

Gebruik YouTube Studio se mobiele app om ’n versameling te skep:

1. Tik op Verdien op die onderste kieslys.
  2. Tik op Inkopies.
  3. Tik op Skep versameling onder “Versamelings”.
  4. Kies en laai ’n dekbeeld vir jou versameling op.
  5. Voer ’n “Titel” vir jou versameling in en voeg ’n beskrywing by.
  6. Tik op Voeg By om produkte te soek om by jou versameling in te sluit.
    1. Jy moet minstens 3 produkte kies om ’n versameling te skep.
    2. Jy kan tot 30 produkte by jou versameling voeg.
    3. Tik op Voeg By langs ’n produk om dit by jou versameling in te sluit.
    4. Tik en hou Skuif langs ’n produk om dit op of af te skuif op die lys. Die volgorde van produkte wat in die keusenutsding gewys word, is hoe jou produkte aan kykers gewys sal word.
    5. Tik op Vee Uit langs ’n produk om dit te verwyder.
  7. Tik op Klaar wanneer jy jou produkte klaar bygevoeg, verwyder en herrangskik het.
  8. Gaan die besonderhede van jou versameling na, insluitend die dekbeeld, titel, beskrywing en produkte.
  9. Tik op Publiseer.

Bestuur ’n versameling

Jy kan jou versameling enige tyd verander met YouTube Studio se mobiele app. Om jou versameling te wysig:

1. Tik op Verdien op die onderste kieslys.
  2. Tik op Inkopies.
  3. Tik op en dan langs “Versamelings”.
  4. Tik op die dekbeeld van die versameling wat jy wil verander.
  5. Maak veranderinge aan jou versameling.
    1. Tik op Voeg By om produkte te soek om by jou versameling in te sluit.
    2. Tik en hou Skuif langs ’n produk om dit op of af te skuif op die lys. Die volgorde van produkte wat in die keusenutsding gewys word, is hoe jou produkte aan kykers gewys sal word.
    3. Tik op Vee Uit langs ’n produk om dit te verwyder.
    4. Tik op jou dekbeeld om die prent vir jou versameling te verander.
    5. Tik op die “Titel”- of “Beskrywing”-kassie om die naam of beskrywing vir jou versameling te wysig.
  6. Tik op Publiseer.

Jou inkopieversameling, insluitend miniprent, titel, skakel, beskrywing en produkte wat by die versameling ingesluit is, moet aan YouTube se gemeenskapsriglyne voldoen.

As enige deel van jou versameling YouTube se gemeenskapsriglyne oortree, sal jou hele versameling verwyder word.