AdSense for YouTube-kontoen min er deaktivert på grunn av ugyldig trafikk

Systemene våre gjennomgår regelmessig trafikk til videoer for å avgjøre om den er gyldig eller ugyldig. Ugyldig trafikk er all aktivitet på kanalen din som ikke kommer fra ekte brukere eller brukere med oppriktig interesse. Dette kan omfatte, men er ikke begrenset til, falske, kunstige eller til og med utilsiktede måter å øke annonseinntektene for videoer på. Ugyldig trafikk kan påvirke kanalen din, selv om du ikke genererer den med vilje.

Hvis vi oppdager at AdSense for YouTube-kontoen din har ugyldig trafikk, kan vi deaktivere kontoen. Ved å deaktivere kontoen din beskytter vi skapere, annonsører og seere på plattformen vår. Vi beskytter annonsesystemene våre mot ugyldig trafikk for at det skal være trygt for annonsører å investere i YouTube, slik at skapere som deg, kan tjene penger på innholdet sitt.

Kan kontoen min gjenopprettes etter at den er deaktivert som følge av ugyldig trafikk?

I de fleste tilfeller tar systemene våre riktige avgjørelser om ugyldig trafikk. Hvis du imidlertid mener at denne avgjørelsen er feil, kan du sende inn en anke for ugyldig aktivitet. Du må fastholde at du og de du er ansvarlig for, ikke direkte eller indirekte forårsaket den ugyldige trafikken.

Når vi mottar anken, går vi nøye gjennom informasjonen du har sendt inn, og gir deg en endelig avgjørelse. Merk at det ikke er noen garanti for at kontoen din blir gjenopprettet. Når vi har kommet frem til en avgjørelse om anken, blir ikke videre anker vurdert.

Finnes det noen tips for hvordan man skriver en effektiv anke knyttet til ugyldig trafikk?

• Sjekk disse eksemplene på ugyldig trafikk. Er noen av disse årsakene relevante for deg eller innholdet ditt? Kan noen ha klikket på annonsene dine for mange ganger? Har du kjøpt trafikk som førte til en økning i ugyldig trafikk? Kan du gjøre innholds- eller atferdsendringer for å forhindre ugyldig trafikk i fremtiden?
  • Oppgi e-postadressen som er knyttet til den deaktiverte AdSense for YouTube-kontoen, i ankeskjemaet for ugyldig aktivitet. Ved å oppgi e-posten i skjemaet hjelper du oss med å finne kontoen din og redusere behandlingstiden for anken.
  • Oppgi mulige årsaker til den ugyldige trafikken til videoene dine. Fortell også hvordan du skal forhindre ugyldig trafikk i fremtiden. Gi så mye informasjon som mulig for å forklare saken.
    • Gi oss for eksempel beskjed om du har kjøpt trafikk fra en tredjepart for å få flere seere. Fortell at du har avsluttet samarbeidet med denne tredjeparten, og at du ikke kommer til å samarbeide med tredjeparter om kanalpromotering i fremtiden.

Kontoen min ble deaktivert, og anken min ble avvist. Kan jeg bli med i programmet igjen eller åpne en ny konto?

Vi forstår at du er bekymret for det som har skjedd med kontoen din. Handlingene våre kommer som følge av grundige undersøkelser utført av ekspertene våre, og de tar høyde for annonsørenes, skapernes og seernes interesser.

Skapere som får kontoen deaktivert på grunn av ugyldig trafikk, kan ikke bruke AdSense lenger. Derfor kan ikke disse skaperne opprette nye kontoer.

Google forbeholder seg retten til å deaktivere kontoer uansett årsak, inkludert ugyldig trafikk fra en hvilken som helst kilde.

Hvorfor ble kontoen min deaktivert fordi den er knyttet til en annen deaktivert konto?

Hvis en tilknyttet konto er deaktivert, har ekspertene våre kommet frem til at kontoen din utgjør en risiko for skaperne, seerne og annonsørene våre.

Får jeg fortsatt utbetalt AdSense for YouTube-inntektene mine?

Hvis kontoen din er deaktivert på grunn av ugyldig trafikk eller brudd på retningslinjene, kan det hende du mottar en siste utbetaling av den delen av inntektene som ikke er identifisert som ugyldig. Når en konto deaktiveres, holder vi tilbake utbetalinger i 30 dager, slik at vi kan beregne den endelige utbetalingen (hvis aktuelt). Etter denne perioden på 30 dager kan du logge på AdSense for YouTube for å se den gjenstående saldoen du har til gode (hvis aktuelt), og ordne med utbetaling. Fradrag fra den endelige saldoen som er knyttet til ugyldig trafikk og brudd på retningslinjene for skapere, blir refundert til berørte annonsører der dette er mulig og hensiktsmessig.

Får jeg fortsatt skatteskjemaer for betalingene jeg har mottatt?

Du kan fortsatt få skatteskjemaer fra oss hvis noe av følgende gjelder for deg:

• Du har mottatt en betaling fra oss tidligere.
  • Du har en gjenværende saldo som kan betales, på kontoen din.

Finn ut mer om å betale skatter og avgifter for AdSense for YouTube-inntektene dine.

Kontoen min er gjenopprettet. Hvorfor vises det ikke annonser på nettstedene mine, i appene mine eller i videoene mine?

Når kontoen din er gjenopprettet, kan det ta opptil 48 timer før annonsevisningen gjenopptas.

Merk: Det kan hende du må knytte YouTube-kanalen din til AdSense for YouTube-kontoen din igjen. Finn ut hvordan du konfigurerer en AdSense for YouTube-konto for betalinger.