AdSense for YouTube ‐tilini on poistettu käytöstä kelpaamattoman liikenteen vuoksi

Järjestelmämme tarkistavat säännöllisesti, onko videoiden liikenne kelvollista vai kelpaamatonta. Kelpaamaton liikenne tarkoittaa kanavalla tapahtuvaa toimintaa, jonka takana ei ole todellinen tai aidosti aiheesta kiinnostunut käyttäjä. Kelpaamatonta liikennettä on esimerkiksi videoiden mainostulojen kasvattaminen vilpillisillä, keinotekoisilla tai myös tahattomilla tavoilla. Kelpaamaton liikenne voi vaikuttaa kanavaan, vaikka se ei olisi tarkoituksellista.

Jos havaitsemme, että AdSense for YouTube ‐tiliisi liittyy kelpaamatonta liikennettä, saatamme poistaa tilin käytöstä suojataksemme alustamme sisällöntuottajia, mainostajia ja katsojia. Mainontajärjestelmiemme suojaaminen kelpaamattomalta liikenteeltä varmistaa, että mainostajat voivat luottaa YouTubeen. Tämä puolestaan auttaa sinua ja muita sisällöntuottajia kaupallistamaan sisältöään.

Voidaanko kelpaamattoman liikenteen vuoksi käytöstä poistettu tili palauttaa?

Järjestelmämme havaitsevat kelpaamattoman liikenteen useimmissa tapauksissa tarkasti. Jos päätös on kuitenkin mielestäsi virheellinen, voit lähettää kelpaamatonta toimintaa koskevan valituksen. Sinun on osoitettava, että sinä tai käyttäjät, joista olet vastuussa, ette ole suoraan tai epäsuorasti aiheuttaneet kelpaamatonta liikennettä.

Tarkistamme antamasi tiedot huolellisesti ja teemme lopullisen päätöksen. Emme kuitenkaan voi taata, että tilisi palautetaan. Kun olemme käsitelleet valituksesi, muita samaa asiaa koskevia valituksia ei välttämättä käsitellä.

Vinkkejä kelpaamatonta liikennettä koskevan valituksen tekemiseen

• Katso esimerkkejä kelpaamattomasta liikenteestä. Sopiiko jokin mainituista syistä kanavaasi tai sisältöösi? Onko joku voinut klikata mainoksia liian monta kertaa? Oletko ostanut liikennettä, joka on äkillisesti lisännyt kelpaamatonta liikennettä? Voitko muuttaa sisältöäsi tai toimintaasi, jotta kelpaamaton liikenne ei toistu?
  • Ilmoita kelpaamatonta toimintaa koskevalla valituslomakkeella sähköpostiosoite, joka on yhdistetty käytöstä poistettuun AdSense for YouTube ‐tiliin. Se auttaa meitä löytämään tilisi ja nopeuttaa valituksen käsittelyä.
  • Selvitä videoidesi kelpaamattoman liikenteen mahdolliset syyt. Kerro myös, miten varmistat, ettei kelpaamatonta liikennettä esiinny uudelleen. Selitä kantasi mahdollisimman tarkasti.
    • Kerro esimerkiksi, jos olet ostanut liikennettä kolmannelta osapuolelta yleisön kasvattamiseksi ja miten olet lopettanut yhteistyön kyseisen kolmannen osapuolen kanssa. Kerro myös, ettet aio jatkossa tehdä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa kanavasi edistämiseksi.

Tilini on poistettu käytöstä ja valitukseni hylätty. Voinko liittyä ohjelmaan uudelleen tai luoda uuden tilin?

On ymmärrettävää, että olet huolestunut tiliisi kohdistuneista toimenpiteistä. Nämä toimenpiteet perustuvat asiantuntijatiimimme havaintoihin. Otamme huomiooon niin mainostajien, sisällöntuottajien kuin katsojienkin edun.

Sisällöntuottajat, joiden tili on poistettu käytöstä kelpaamattoman liikenteen vuoksi, eivät voi enää osallistua AdSense-ohjelmaan. Siksi kyseiset sisällöntuottajat eivät voi luoda uutta tiliä.

Google pidättää oikeuden poistaa tili käytöstä mistä tahansa syystä, esimerkiksi mistä tahansa lähteestä peräisin olevan kelpaamattoman liikenteen vuoksi.

Miksi tilini on poistettu käytöstä, koska se liittyi toiseen käytöstä poistettuun tiliin?

Jos toinen, omaan tiliisi liittyvä tili on poistettu käytöstä, asiantuntijamme ovat todenneet tilisi olevan vaaraksi sisällöntuottajille, katsojille ja mainostajille.

Maksetaanko minulle kuitenkin kertyneet AdSense for YouTube ‐tulot?

Jos tilisi on poistettu käytöstä kelpaamattoman liikenteen tai käytäntörikkomusten vuoksi, voit ehkä saada viimeisen maksun tuloista, joita ei ole todettu virheellisiksi. Kun tili poistetaan käytöstä, sille asetetaan 30 päivän maksujäädytys, jotta mahdollinen viimeinen maksu voidaan laskea. Tämän 30 päivän ajanjakson jälkeen voit kirjautua AdSense for YouTubeen, tarkistaa mahdollisen jäljellä olevan saldon ja järjestää sen maksun. Loppusaldosta tehdyt vähennykset, jotka johtuvat kelpaamattomasta liikenteestä ja sisällöntuottajia koskevien käytäntöjen rikkomuksista, hyvitetään mahdollisuuksien mukaan asianomaisille mainostajille.

Saanko edelleen verolomakkeet saamistani maksuista?

Voit saada meiltä verolomakkeen, jos

• olet saanut meiltä maksun aiemmin tai
  • tililläsi on jäljellä maksettavaa saldoa.

Lue lisää verojen maksamisesta AdSense for YouTube ‐tuloista.

Tilini on palautettu. Miksi sivustoillani, sovelluksissani tai videoissani ei näy mainoksia?

Kun tili on palautettu, mainokset alkavat näkyä uudelleen 48 tunnin kuluessa.

Huom. Sinun on ehkä yhdistettävä YouTube-kanavasi uudelleen AdSense for YouTube ‐tiliisi. Lue lisää AdSense for YouTube ‐tilin käyttöönotosta maksuja varten.