My AdSense vir YouTube-rekening is weens ongeldige verkeer gedeaktiveer

Ons stelsels gaan verkeer op video’s gereeld na om te bepaal of die verkeer geldig of ongeldig is. Ongeldige verkeer is enige aktiwiteit op jou kanaal wat nie van ’n regte gebruiker of ’n gebruiker met opregte belangstelling af kom nie. Dit kan insluit, maar is nie beperk nie tot bedrieglike, kunsmatige of selfs onbedoelde maniere om advertensie-inkomste vir video’s ’n hupstoot te gee. Ongeldige verkeer kan ’n uitwerking op jou kanaal hê, selfs al dryf jy dit nie doelbewus aan nie.

As ons bevind dat jou AdSense vir YouTube-rekening met ongeldige verkeer geassosieer word, kan ons jou rekening deaktiveer. Die deaktivering van jou rekening beskerm ons platform vir skeppers, adverteerders en kykers. Omdat ons ons advertensiestelsels teen ongeldige verkeer beskerm, kan adverteerders met vertroue in YouTube belê, wat skeppers, soos jy, help om jul inhoud te monetiseer.

Kan my rekening herstel word nadat dit weens ongeldige verkeer gedeaktiveer is?

In die meeste gevalle maak ons stelsels akkurate bevindings oor ongeldige verkeer. Maar, as jy voel dat hierdie besluit verkeerdelik geneem is, kan jy ’n appèl oor ongeldige aktiwiteit indien. Jy moet volhou dat jy en enigiemand vir wie jy verantwoordelik is, nie direk of indirek die ongeldige verkeer veroorsaak het nie.

Wanneer ons jou appèl ontvang, sal ons die inligting wat aan ons verskaf is sorgvuldig deurgaan en die finale beslissing aan jou kommunikeer. Let daarop dat daar geen waarborg is dat jou rekening herstel sal word nie. Nadat ons ’n besluit oor jou appèl geneem het, kan verdere appèlle nie oorweeg word nie.

Wat is ’n paar wenke vir die skryf van ’n suksesvolle appèl oor ongeldige verkeer?

• Gaan hierdie voorbeelde van ongeldige verkeer na. Is enige van hierdie redes op jou of jou inhoud van toepassing? Kon enigiemand jou advertensies te veel keer geklik het? Het jy verkeer gekoop wat tot ’n skerp toename in ongeldige verkeer gelei het? Kan jy inhoud- of gedragsveranderinge aanbring om te verhoed dat die ongeldige verkeer weer voorkom?
  • Deel die e-posadres wat met jou gedeaktiveerde AdSense vir YouTube-rekening geassosieer word op die appèlvorm oor ongeldige aktiwiteit. As jy die e-posadres op die vorm deel, sal dit ons help om jou rekening op te spoor en vertragings met die verwerking van jou appèl verminder.
  • Identifiseer enige potensiële redes vir die ongeldige verkeer op jou video’s. Deel ook hoe jy sal seker maak dat die ongeldige verkeer nie weer sal plaasvind nie. Gee soveel inligting moontlik om jou geval te verduidelik.
    • Sê byvoorbeeld vir ons of jy verkeer by ’n derde party gekoop het om jou gehoor te laat groei. Deel hoe jy opgehou het om saam met hierdie derde party te werk, en hoe jy in die toekoms nie saam met derde partye sal werk om jou kanaal te bevorder nie.

My rekening is gedeaktiveer en my appèl is geweier. Kan ek weer by die program aansluit of ’n nuwe rekening oopmaak?

Ons begryp dat jy oor die optrede teen jou rekening besorg is. Ons optrede is die gevolg van versigtige ondersoek deur ons span spesialiste, wat die belange van ons adverteerders, skeppers en kykers in ag neem.

Geen verdere deelname aan AdSense word toegelaat vir skepperrekeninge wat weens ongeldige verkeer gedeaktiveer is nie. Gevolglik mag hierdie skeppers nie nuwe rekeninge oopmaak nie.

Google behou die reg voor om ’n rekening om enige rede te deaktiveer, insluitend ongeldige verkeer van enige bron af.

Hoekom is my rekening gedeaktiveer omdat dit aan ’n ander gedeaktiveerde rekening verwant is?

As ’n verwante rekening gedeaktiveer is, het ons spesialiste bevind dat jou rekening ’n risiko inhou vir ons skeppers, kykers en adverteerders.

Sal my AdSense vir YouTube-verdienste steeds aan my uitbetaal word?

As jou rekening weens ongeldige verkeer of oortredings van ons beleide gedeaktiveer is, kan jy kwalifiseer vir ’n finale betaling vir die deel van die inkomste wat nie as ongeldig geïdentifiseer is nie. Wanneer ’n rekening gedeaktiveer word, word ’n betalingterughouding van 30 dae ingestel sodat ons die finale betaling (indien enige) kan bereken. Ná hierdie periode van 30 dae, kan jy by AdSense vir YouTube aanmeld om jou oorblywende kwalifiserende saldo (indien enige) te sien en te reël vir betaling. Aftrekkings van jou finale saldo weens ongeldige verkeer en oortredings van die skepperbeleid sal waar toepaslik en moontlik terugbetaal word aan adverteerders wat geraak is.

Sal ek steeds belastingvorms ontvang vir die betalings wat ek ontvang het?

Jy sal dalk steeds ’n belastingvorm van ons af ontvang as jy:

• In die verlede ’n betaling van ons af ontvang het, of
  • ’n Betaalbare saldo in jou rekening oor het

Kry meer inligting oor die betaling van belasting op jou AdSense vir YouTube-verdienste.

My rekening is herstel. Hoekom verskyn advertensies nie op my werwe, apps of video’s nie?

Nadat jou rekening herstel is, kan dit tot 48 uur neem om advertensielewering te hervat.

Let wel: Jy sal jou YouTube-kanaal dalk weer met jou AdSense vir YouTube-rekening moet assosieer. Vind uit hoe om ’n AdSense vir YouTube-rekening vir betalings op te stel.