Videokommenttien lukeminen valvotuilla tileillä

Kommentit ovat tärkeä osa YouTubea, myös lapsille. Jos lapsen valvotun tilin sisältöasetuksena on "Suurin osa YouTubesta" tai "Enemmän sisältöä", kommentteja voi lukea mutta ei kirjoittaa.

Näin lapset voivat saada lisäkontekstia katsomalleen sisällölle ja tuntea olevansa osa YouTube-yhteisöä.

Miten videokommentit toimivat lapsen valvotulla tilillä

Turvallisuussyistä kommentointia on mukautettu valvotuilla tileillä myös seuraavasti:

• Nuoremmille käyttäjille on tiukemmat kommenttisuodattimet.
  • Kommentit poistetaan, jos niissä on kolmansien osapuolten sivustoille ohjaavia linkkejä.
  • YouTube-katselun aikana näkyy muistutuksia siitä, että kommentit ovat vain mielipiteitä, sekä vinkkejä viestintään digitaalisilla alustoilla.
  • Kommentit on piilotettu lapsille tehdyssä sisällössä.
Jos et halua kommenttien näkyvän lapselle, voit valita sisältöasetukseksi "Sopiva sisältö". Tämä kuitenkin rajoittaa YouTubessa näkyvien videoiden määrää.