Tilgjengelighet for NFL Game Pass

NFL Game Pass er bare tilgjengelig i Australia, Frankrike, Storbritannia og Tyskland.

NFL Game Pass inkluderer alle direktesendte NFL-kamper, for eksempel NFL RedZone, torsdags-, søndags- og mandagskamper med mer. I tillegg kan fansen se forkortede versjoner av alle kampene 24 timer etter visning.

BARE I STORBRITANNIA: På grunn av regionale rettigheter for kringkasting i Storbritannia kan noen kamper og enkelte typer innhold være underlagt ukentlige begrensninger. Hver søndag i den ordinære sesongen er to kamper begrenset mens kampene pågår.

Kamper uten begrensninger:

• alle mandags- og torsdagskamper
  • alle kamper på Thanksgiving Day i USA
  • alle sluttspillkamper
  • Super Bowl
  • alle kamper etter sesongslutt
Merk: Flere begrensninger kan bli lagt til underveis i sesongen på grunn av regionale kringkastingsrettigheter.