Beschikbaarheid van NFL Game Pass

NFL Game Pass is alleen beschikbaar in Australië, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Met NFL Game Pass krijg je alle live NFL-wedstrijden, zoals NFL RedZone en wedstrijden op donderdag, zondag en maandag. Ook zijn er voor fans 24 uur na de uitzending ingekorte versies van de wedstrijden beschikbaar.

ALLEEN VK: Vanwege regionale uitzendrechten in het Verenigd Koninkrijk kunnen voor bepaalde wedstrijden en content wekelijkse beperkingen gelden. Tijdens het reguliere seizoen zijn er elke zondag 2 wedstrijden met beperkingen terwijl de wedstrijden live zijn.

Wedstrijden zonder beperkingen:

• Alle wedstrijden op maandag- en donderdagavond
  • Alle wedstrijden op Thanksgiving Day in de VS
  • Alle Playoff-wedstrijden
  • Super Bowl
  • Alle wedstrijden na het seizoen
Opmerking: Er kunnen gedurende het seizoen extra wedstrijdbeperkingen worden toegevoegd vanwege regionale uitzendrechten.