NFL Game Passin saatavuus

NFL Game Pass on saatavilla vain Australiassa, Saksassa, Ranskassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

NFL Game Pass sisältää kaikki NFL-liveottelut, esimerkiksi NFL RedZonen sekä torstain, sunnuntain ja maanantain ottelut. Lisäksi fanit voivat katsoa ottelutiivistelmiä 24 tuntia lähetyksen jälkeen.

VAIN YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA: Yhdistyneessä kuningaskunnassa tiettyihin peleihin ja sisältöön voidaan soveltaa viikoittaisia rajoituksia alueellisten lähetysoikeuksien vuoksi. Rajoituksia on joka sunnuntai kahdessa runkosarjan ottelussa niiden ollessa käynnissä.

Pelit ilman rajoituksia:

• Kaikki maanantai- ja torstai-illan ottelut
  • Kaikki Yhdysvaltain kiitospäivän ottelut
  • Kaikki pudotuspelit
  • Super Bowl
  • Kaikki preseason-ottelut
Huom. Alueellisten lähetysoikeuksien vuoksi rajoituksia voidaan lisätä kauden aikana.