Tilgængelighed for NFL Game Pass

NFL Game Pass er kun tilgængeligt i Australien, Frankrig, Storbritannien og Tyskland.

NFL Game Pass omfatter alle NFL-livekampe, bl.a. NFL RedZone samt torsdags-, søndags- og mandagskampe. Derudover vil korte udgaver af alle kampe være tilgængelige for fans, 24 timer efter de er blevet sendt.

KUN Storbritannien: På grund af regionale tv-rettigheder i Storbritannien kan visse kampe og noget indhold være underlagt ugentlige begrænsninger. Hver søndag i hovedsæsonen bliver to kampe begrænset, mens kampene sendes live.

Kampe uden begrænsninger:

• Alle kampe mandag og torsdag
  • Alle kampe til Thanksgiving i USA
  • Alle Playoff-kampe
  • Super Bowl
  • Alle slutspilskampe
Bemærk! Der kan blive tilføjet yderligere begrænsninger af kampe i løbet af sæsonen på grund af regionale tv-rettigheder.