Finn ut mer om årssammendraget ditt

I artistsammendraget kan du se hvilke milepæler du har nådd gjennom året, og finne ut hvordan fansen samhandler med musikken din på YouTube. Du kan dele prestasjonene dine i sosiale medier med de skreddersydde datakortene.

Finn ut mer om artistsammendraget

Sammendraget kan inneholde musikkfokusert statistikk fra hele året, for eksempel

• total seertid
  • totalt antall avspillinger
  • den beste måneden din, basert på antall unike seere
  • den mest populære sangen din, basert på antall avspillinger så langt dette året
  • antall brukergenererte Shorts-videoer som inneholder musikken din – både hvor mange som er generert, og antall ganger de er sett
  • landene eller regionene der musikken din var mest populær

Sammendraget omfatter data fra 1. januar til 15. november. Avspillinger og data fra tiden etter 15. november, blir ikke tatt med i sammendraget. Artistbildene hentes fra YouTube Music-profilen din. Følg denne veiledningen for å rapportere problemer med din Recap.

Finn artistsammendraget

Slik finner du sammendraget ditt:

1. Åpne YouTube Studio-mobilappen.
  2. Trykk på Analytics-fanen.
  3. Trykk på Recap-kortet under Analytics-oversikten.

Del artistsammendraget med fansen

Slik deler du et datakort fra sammendraget:

1. Åpne Recap-kortet, og trykk på Del under kortet.
  2. For å lagre bildet på enheten, velg Lagre. For å dele det i sosiale medier, velg Del.
Merk: Hvis du deler sammendraget som historie på Instagram, legger vi til en link til YouTube Music-artistsiden din under brukernavnet.