Lue lisää vuodenvaihteen Recapista

Artist Recapin avulla voit juhlistaa saavutuksia vuoden varrelta ja nähdä, miten fanit ovat käyttäneet musiikkiasi YouTubessa. Voit myös jakaa saavutuksesi somessa omilla datakorteilla.

Lisätietoja Artist Recapista

Omasta Recapista voit nähdä monia musiikkiin liittyviä tilastoja vuoden varrelta, esimerkiksi seuraavat:

• katseluaika yhteensä
  • katselukerrat yhteensä
  • paras kuukautesi yksittäisten katsojien perusteella
  • suosituin kappaleesi vuoden alusta mitattujen katselukertojen perusteella
  • musiikkiasi hyödyntävien, käyttäjien luomien Shorts-videon määrä luotujen videoiden ja katselukertojen mukaan
  • maat ja alueet, joissa musiikkisi suosio oli suurin.

Oman Recapin data on kerätty ajalta 1.1.–15.11. Siihen ei huomioida 15.11. jälkeen kertynyttä katselua ja dataa. Artistin kuvat haetaan YouTube Music ‐profiilistasi. Voit ilmoittaa Recapiin liittyvästä ongelmasta seuraamalla näitä ohjeita.

Artist Recapin löytäminen

Näin löydät Oman Recapin:

1. Avaa YouTube Studio ‐mobiilisovellus.
  2. Napauta Tilastot-välilehteä.
  3. Napauta Tilastot-yleiskatsauksen alapuolelta Recap-korttia.

Artist Recapin jakaminen faneille

Näin jaat datakortin Omasta Recapista:

1. Avaa Recap-kortti ja napauta sen alta Jaa.
  2. Tallenna kuva laitteellesi valitsemalla Tallenna. Jaa se somessa valitsemalla Jaa.
Huom. Kun jaat Oman Recapin Instagram-tarinoissa, käyttäjätunnuksesi alla näkyy linkki YouTube Music ‐artistisivullesi.