Få flere oplysninger om dit kunstner-recap

Brug dit kunstner-recap til at fejre milepæle fra årets løb og få indblik i, hvordan dine fans interagerer med din musik på YouTube. Derefter kan du dele dine resultater på de sociale medier ved hjælp af tilpassede datakort.

Få flere oplysninger om dit kunstner-recap

Dit recap kan omfatte indblik i flere forskellige musikrelaterede data fra årets løb, f.eks.:

• Samlet visningstid
  • Visninger i alt
  • Din bedste måned baseret på antal unikke seere
  • Din største sang baseret på antal visninger for året til dato
  • Antallet af brugergenererede Shorts-videoer, som bruger din musik (baseret på antal oprettelser og visninger)
  • De lande eller regioner, hvor din musik var mest populær

Dit recap omfatter data fra den 1. januar til den 15. november. Visninger og data fra efter den 15. november medtages ikke i dit recap. Kunstnerbilleder hentes fra din YouTube Music-profil. Følg denne vejledning for at rapportere et problem med dit recap.

Find dit kunstner-recap

Sådan finder du dit recap:

1. Åbn YouTube Studio-mobilappen.
  2. Tryk på fanen Analytics.
  3. Tryk på kortet Recap under din Analytics-oversigt.

Del dit kunstner-recap med dine fans

Sådan deler du et datakort fra dit recap:

1. Åbn recapkortet, og tryk på Del under kortet.
  2. Vælg Gem for at gemme billedet på din enhed. Du kan dele billedet på et socialt medie ved at vælge Del.
Bemærk! Når du deler dit recap via Instagram-stories, viser vi et link til din YouTube Music-kunstnerside under dit brugernavn.