Informació sobre el Recap de final d'any

Utilitza el teu Recap d'artista per celebrar les fites de tot l'any i obtén informació sobre com els fans interaccionen amb la teva música a YouTube. Després, comparteix les teves fites als mitjans socials utilitzant targetes de dades personalitzades.

Informació sobre el Recap d'artista

El teu Recap pot incloure diverses estadístiques sobre la música al llarg de l'any, com ara:

• Temps de visualització total.
  • Total de visualitzacions.
  • El teu millor mes (segons el nombre d'espectadors únics).
  • La teva millor cançó (segons les visualitzacions des de principis d'any).
  • El nombre de curts de contingut generat per l'usuari (CGU) que utilitza la teva música (segons les creacions i les visualitzacions).
  • Els països o regions on la teva música ha estat més popular.

Les dades del Recap van de l'1 de gener al 15 de novembre. Les visualitzacions i les dades posteriors al 15 de novembre no s'hi inclouran. Les imatges dels artistes s'extreuen del teu perfil de YouTube Music. Per informar d'un problema relacionat amb el teu Recap, segueix aquestes instruccions.

Trobar el Recap d'artista

Per trobar el teu Recap:

1. Obre l'aplicació mòbil YouTube Studio.
  2. Toca la pestanya Analítiques.
  3. Toca la targeta Recap que hi ha a sota de la pestanya Visió general d'Analítiques.

Compartir el Recap d'artista amb els fans

Per compartir una targeta de dades des del teu Recap:

1. Obre la targeta del Recap i toca Comparteix a sota de la targeta.
  2. Per desar la imatge al dispositiu, selecciona Desa. Per compartir-la als mitjans socials, selecciona Comparteix.
Nota: quan comparteixis el Recap a les històries d'Instagram, proporcionarem un enllaç a la teva pàgina d'artista de YouTube Music a sota del teu nom d'usuari.