Styra videovolymen på din mobila enhet

När du tittar på videor på YouTube är jämn volym aktiverad som standard. Jämn volym balanserar intervallet mellan lågt och högt ljud och justerar kontinuerligt volymnivåerna för att minska ljudvariationer.

Obs! Den här inställningen är bara tillgänglig i YouTube-appen. Jämn volym är inte tillgängligt för alla videor. Musik påverkas inte av funktionen.

Om du inte vill ha stabil volym aktiverat kan du inaktivera det i inställningarna:

1. Tryck på din profilbild
  2. Tryck på .
  3. Välj Allmänt.
  4. Aktivera eller inaktivera jämn volym.

Du kan även inaktivera det när du tittar på en video:

1. Tryck på Inställningar längst upp i videon.
  2. Tryck på Fler inställningar.
  3. Aktivera eller inaktivera jämn volym.