Kontroller videovolumet på mobilenheten

Som standard er stabilt volum slått på når du ser på videoer på YouTube. Stabilt volum balanserer området mellom lavt og høyt, og volumnivåene justeres kontinuerlig for å redusere lydvariasjoner.

Merk: Denne innstillingen er bare tilgjengelig i YouTube-mobilappen. Stabilt volum er ikke tilgjengelig for alle videoer. Musikken påvirkes ikke av denne funksjonen.

Hvis du ikke vil at stabilt volum skal være slått på, kan du slå det av i innstillingene:

1. Trykk på profilbildet ditt  .
  2. Trykk på Innstillinger
  3. Trykk på Generelt.
  4. Slå stabilt volum av eller på.

Du kan også slå av funksjonen mens du ser på en video:

1. Trykk på Innstillinger  øverst i videoen.
  2. Trykk på Flere innstillinger
  3. Slå stabilt volum av eller på.