Controlar el volum d'un vídeo en un dispositiu mòbil

De manera predeterminada, el volum estable està activat quan mires vídeos a YouTube. El volum estable ajusta contínuament els nivells de volum per reduir les variacions de so entre els moments més silenciosos i els més forts.

Nota: aquesta opció de configuració només està disponible a l'aplicació YouTube per a mòbils. El volum estable no està disponible per a tots els vídeos. La música no es veu afectada per aquesta funció.

Si no vols tenir activat el volum estable, pots desactivar-lo a la configuració:

1. Toca la teva foto de perfil
  2. Toca Configuració .
  3. Toca General.
  4. Activa o desactiva el volum estable.

També el pots desactivar mentre mires un vídeo:

1. A la part superior del vídeo, toca Configuració .
  2. Toca Configuració addicional.
  3. Activa o desactiva el volum estable.