Lägg till en liknande video till din YouTube Shorts-video

Efter att du har laddat upp din Shorts-video kan du lägga till en liknande video för att omdirigera tittarna till resten av ditt YouTube-innehåll. Med en liknande video kan du visa upp dina videor, Shorts-videor och livestreamar i Shorts-spelaren.

✨NYHET✨ Lägg till LÄNKAR🔗 i dina SHORTS🩳

Prenumerera på kanalen YouTube Creators för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Lägg till en liknande video

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på Shorts-videon du vill redigera.
  4. Välj en liknande video från din kanal.
  5. Klicka på Spara.

Obs!

Hur tittarna kan interagera med din liknande video

Tittarna ser en klickbar länk under ditt kanalnamn. En liknande video är avsedd att komplettera din Shorts-video och uppmuntra tittare att se mer av ditt innehåll.