Legg til relatert videoer i YouTube Shorts

Du kan legge til en relatert video i en Shorts-video du har lastet opp, for å viderekoble seerne til annet YouTube-innhold du har laget. Med relaterte videoer kan du fremheve videoene, Shorts-videoene og direktesendingene dine i Shorts-spilleren.

✨NYHET✨ Legg til LINKER🔗 i SHORTS🩳

Abonner på YouTube-kanalen for skapere for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Legg til en relatert video

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på Shorts-videoen du vil redigere.
  4. Velg en relatert video fra kanalen din.
  5. Klikk på LAGRE.

Merk:

Slik kan seerne samhandle med den relaterte videoen

Publikum får se en klikkbar link under kanalnavnet ditt. Den relaterte videoen skal stå i stil til Shorts-videoen og gjøre at folk vil se mer av innholdet ditt.