Een gerelateerde video toevoegen aan je YouTube Shorts

Je kunt een gerelateerde video toevoegen nadat je je Short hebt geüpload om kijkers naar je andere YouTube-content te leiden. Met een gerelateerde video kun je je video's, Shorts en livestreams in de Shorts-speler onder de aandacht brengen.

✨NIEUW✨ LINKS🔗 toevoegen aan je SHORTS🩳

Abonneer je op het YouTube Creators-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Een gerelateerde video toevoegen

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu.
  3. Klik op de Short die je wilt bewerken.
  4. Selecteer een gerelateerde video uit je kanaal.
  5. Klik op OPSLAAN.

Opmerking:

Wat kijkers met je gerelateerde video kunnen doen

Kijkers zien onder de gebruikersnaam van je kanaal een link waarop ze kunnen klikken. Een gerelateerde video is een aanvulling op je Short en moedigt kijkers aan om meer van je content te bekijken.