Føj en relateret video til dine YouTube Shorts-videoer

Du kan tilføje en relateret video, efter du har uploadet din Shorts-video, for at føre seerne til dit andet YouTube-indhold. En relateret video giver dig mulighed for at fremhæve dine videoer, Shorts-videoer og livevideoer i Shorts-afspilleren.

✨NYHED✨ Føj LINKS🔗 til dine SHORTS-VIDEOER🩳

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Tilføj en relateret video

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den Shorts-video, du vil redigere.
  4. Vælg en Relateret video fra din kanal.
  5. Klik på GEM.

Bemærk!

Sådan kan seerne interagere med din relaterede video

Seerne får vist et klikbart link under din kanals kaldenavn. Idéen med en relateret video er, at den skal supplere din Shorts-video og opfordre seerne til at se mere af dit indhold.