Afegir un vídeo relacionat a YouTube Shorts

Pots afegir un vídeo relacionat després de penjar el curt per ajudar a dirigir els espectadors a la resta del teu contingut de YouTube. Un vídeo relacionat et permet mostrar els teus vídeos, curts i reproduccions en directe al reproductor de Shorts.

✨NOVETAT✨ Afegeix ENLLAÇOS🔗 als teus CURTS🩳

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Afegir un vídeo relacionat

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic al curt que vols editar.
  4. Selecciona un vídeo relacionat del teu canal.
  5. Fes clic a DESA.

Nota:

Com poden interaccionar els espectadors amb el vídeo relacionat

Els espectadors veuran un enllaç en què es pot fer clic a sota de l'identificador del teu canal. Un vídeo relacionat està dissenyat per complementar el teu curt i animar els espectadors a mirar més contingut teu.