Voeg ’n soortgelyke video by jou YouTube Kortvideo’s

Jy kan ’n soortgelyke video byvoeg nadat jy jou Kortvideo opgelaai het om kykers na jou ander YouTube-inhoud te help lei. Met soortgelyke video’s kan jy jou video’s, Kortvideo’s en regstreekse video’s in die Kortvideo’s-speler uitstal.

✨NUUT✨ Voeg SKAKELS🔗 by jou KORTVIDEO’S🩳

Voeg ’n soortgelyke video by

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die Kortvideo wat jy wil redigeer.
  4. Kies ’n soortgelyke video uit jou kanaal.
  5. Klik STOOR.

Let wel:

Hoe kykers met jou soortgelyke video interaksie kan hê

Kykers sal ’n klikbare skakel onder jou kanaal se skermnaam sien. ’n Soortgelyke video is ontwerp om jou Kortvideo aan te vul en kykers aan te moedig om meer van jou inhoud te kyk.