Hitta Cobalt-versionen på enheten

Cobalt är en plattform som används för att ge en rik upplevelse i appar, inklusive YouTube och YouTube TV, på en smart-tv eller annan streamingenhet.

När du felsöker vanliga problem kan det vara bra att veta om din enhet använder Cobalt och vilken version som används.

Så här kontrollerar du Cobalt-versionen för tv:n:

1. Öppna YouTube- eller YouTube TV-appen på din smart-tv eller streamingenhet.
  2. Välj din profilbild  följt av Om följt av Appversion
  3. Kontrollera versionsnumret som visas inom parentes efter Cobalt.

Läs mer om Cobalt och vanliga problem

På äldre enheter med äldre versioner av Cobalt eller utan Cobalt kan det uppstå problem med dessa funktioner.

5.1-kanaligt surroundljud

Om du vill titta på program med 5.1-ljud måste du använda en kompatibel tv-enhet med Cobalt i version 20 eller senare.

Höjdpunkter och multivy

På äldre enheter utan Cobalt kan det uppstå problem med streaming när du försöker titta på höjdpunkter eller multivyer.