Find Cobalt-versionen på din enhed

Cobalt er en platform, der bruges til at levere en god brugeroplevelse i apps som f.eks. YouTube og YouTube TV på dit smart-tv eller andre streamingenheder.

Når du ved, om din enhed bruger Cobalt, og hvilken version den bruger, kan du finde og løse typiske problemer.

Sådan tjekker du Cobalt-versionen på dit tv:

1. Åbn YouTube- eller YouTube TV-appen ved hjælp af dit smart-tv eller din streamingenhed.
  2. Vælg dit profilbillede og derefter Om og derefter Appversion.
  3. Se versionsnummeret i parentes efter "Cobalt".

Få flere oplysninger om Cobalt og typiske problemer

Ældre enheder med ældre versioner af Cobalt eller enheder uden Cobalt kan have problemer med disse funktioner.

5.1 surroundsound

Hvis du vil se programmer med 5.1-lyd, skal du bruge et kompatibelt tv med Cobalt-version 20 eller nyere.

Højdepunkter og multivisning

Du kan opleve problemer med at se højdepunkter og multivisninger via ældre enheder uden Cobalt.