Lås skjermen i YouTube-appen

Du kan låse skjermen for å unngå avbrytelser mens du ser på videoer i YouTube-mobilappen. Ved å låse skjermen kan du unngå utilsiktet trykking eller sveiping som forstyrrer avspillingen.

Finn ut mer om funksjonene som gir deg mer kontroll over seeropplevelsen på YouTube

Slik låser du skjermen:

1. Gå til en video du vil se på.
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Skjermlås .

Når videospilleren er låst, forblir den sånn helt til du låser den opp.

Merk: Du kan samhandle med enkelte varsler og annonser i appen selv når skjermen er låst. Når varselet avvises eller annonsen er ferdig, er skjermen fortsatt låst.

Slik låser du opp skjermen:

1. Trykk hvor som helst i videospilleren for å få frem låseknappen.
  2. Velg Trykk for å låse opp.