Bloquejar la pantalla a l'aplicació YouTube

Per evitar interrupcions mentre mires un vídeo a l'aplicació YouTube per a mòbils, pots bloquejar la pantalla. Si la bloqueges, evitaràs que els tocs o els lliscaments involuntaris interrompin la reproducció.

Més informació sobre les funcions que t'ajuden a controlar l'experiència de visualització a YouTube

Per bloquejar la pantalla:

1. Ves al vídeo que vols mirar.
  2. Toca Configuració .
  3. Toca Bloqueig de pantalla .

Un cop bloquejada, el reproductor de vídeo continuarà bloquejat fins que el desbloquegis.

Nota: és possible que alguns anuncis i notificacions de l'aplicació et permetin interaccionar amb la pantalla temporalment quan està bloquejada. Un cop s'hagi ignorat la notificació o s'hagi acabat de reproduir l'anunci, la pantalla continuarà bloquejada.

Per desbloquejar la pantalla:

1. Toca a qualsevol punt del reproductor de vídeo perquè aparegui el botó de bloqueig.
  2. Selecciona Toca per desbloquejar.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda