Sluit jou skerm in die YouTube-app

Jy kan jou skerm sluit om ontwrigting te vermy terwyl jy ’n video in die mobiele YouTube-app kyk. As jy jou skerm sluit, verhoed dit dat onbedoelde tikke of swiepe die terugspeel ontwrig.

Kry meer inligting oor kenmerke wat jou help om jou kykervaring op YouTube te beheer

Hoe om jou skerm te sluit:

1. Gaan na ’n video wat jy wil kyk.
  2. Tik op instellings .
  3. Tik op Skermslot .

Nadat dit gesluit is, sal die videospeler gesluit bly totdat jy dit ontsluit.

Let wel: Sekere inappkennisgewings en advertensies kan jou tydelik toelaat om interaksie met die skerm te hê terwyl dit gesluit is. Nadat die kennisgewing toegemaak is of as die advertensie klaar gespeel het, sal die skerm steeds gesluit wees.

Hoe om jou skerm te ontsluit:

1. Tik enige plek op die videospeler om die slotknoppie te laat verskyn.
  2. Kies Tik om te ontsluit.