Udgiv eller fjern tilknytning af afsnit fra et RSS-feed på YouTube

Hvis du er podcaster, kan du bruge YouTube Studio til at uploade dine podcasts til YouTube via et RSS-feed. Følg vejledningen nedenfor for at udgive eller fjerne tilknytningen til et RSS-feed. Du kan også få flere oplysninger om upload af podcasts fra RSS-feeds til YouTube.

Bemærk! RSS-inkorporering er tilgængelig i udvalgte lande/regioner.

Sådan uploader du lydfokuserede podcasts til YouTube med RSS-feeds

Tilknyt dit RSS-feed for at uploade podcasts til YouTube

Før du begynder, skal du logge ind på YouTube Studio. Følg derefter vejledningen nedenfor for at uploade podcastafsnit fra dit RSS-feed til YouTube.

Indsendelse af et RSS-feed på YouTube

1. I YouTube Studio skal du klikke på Opret og derefter Ny podcast og derefter Indsend RSS-feed .

Bemærk! Hvis du ikke har adgang til avancerede funktioner, skal du verificere din identitet.

2. Læs og acceptér servicevilkårene for RSS-inkorporeringsværktøjet.

3. Læs vejledningen på skærmen, og klik på Næste.

4. Angiv webadressen til dit RSS-feed, og klik på Næste.

5. Klik på Send kode for at verificere din konto.

6. Angiv den verificeringskode, der er sendt til den mailadressen for dit RSS-feed, og klik på Verificer. Hvis du ikke kender mailadressen for dit RSS-feed, skal du kontakte din webhost.

7. Vælg, hvilke afsnit du vil uploade til din podcast på YouTube, og klik på Næste. Du kan vælge at uploade:

• Alle eksisterende afsnit
  • Afsnit, der er udgivet efter en bestemt dato
  • Kun fremtidige afsnit
Hvis dine afsnit indeholder betalt promovering, skal du også vælge muligheden "De fleste afsnit fra RSS-feedet indeholder betalt promovering". Få flere oplysninger om bedste praksis for RSS-feeds på YouTube.

8. Gennemgå oplysningerne om synlighed, og klik på Gem.

Udgiv podcasts fra dit RSS-feed

Når du har konfigureret dit feed, kan det tage et par dage, før dine afsnit uploades. Du modtager en mail, når din podcast er klar til at blive udgivet, men din podcast bliver ikke udgivet, før du har fulgt vejledningen nedenfor.

Sådan udgiver du et feed:

1. I YouTube Studio skal du gå til Indhold og derefter Podcasts.
  2. Klik på Udgiv ud for dit podcastfeed under "Antal videoer". Denne knap vises kun, når dine podcastafsnit er uploadet.

Når du har udgivet din podcast, bliver din podcast og alle nye afsnit offentlige for alle på YouTube. Du kan ændre disse indstillinger på siden Podcast-oplysninger. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer din standardsynlighed for videoer i næste sektion.

Rediger podcastoplysninger

Hvis podcastoplysningerne i dit RSS-feed mangler eller er forkerte, kan du redigere dem på siden Podcast-oplysninger.

1. I YouTube Studio skal du gå til Indhold og derefter Podcasts.
2. Hold markøren over den podcast, du vil redigere, og vælg Info Rediger indstilling, blyantikon.
3. Opdater følgende indstillinger på siden Podcast-oplysninger:

• Titler
  • Beskrivelser
  • Videosynlighed
  • Standardindstilling for videorækkefølge
  • RSS-indstillinger

4. Klik på Gem, når du er færdig.

Bemærk! Oplysninger om afsnit opdateres automatisk fra dit RSS-feed. Hvis oplysningerne om dit afsnit ændrer sig, kan du redigere dem i dit RSS-feed. Hvis du ændrer oplysningerne om dit afsnit i YouTube Studio, blokerer vi fremtidige redigeringer af det pågældende afsnit i dit RSS-feed.

Fjern tilknytningen af et RSS-feed fra din YouTube-podcast

Hvis du fjerner tilknytningen af dit RSS-feed fra din podcast på YouTube, bliver der ikke uploadet nye afsnit.

1. I YouTube Studio skal du gå til Indhold og derefter Podcasts.
  2. Hold markøren over den podcast, du vil redigere, og vælg Info Rediger indstilling, blyantikon.
  3. Find dit RSS-feedlink på siden Podcast-oplysninger, og klik på Fjern tilknytning.
  4. Bekræft, at du vil afbryde tilknytningen mellem RSS-feedet og din kanal.

Upload et afsnit igen

Hvis du vil opdatere en lydfil via dit RSS-feed, skal du følge vejledningen nedenfor for at uploade din video igen.

1. I YouTube Studio skal du gå til Indhold og derefter Podcasts.
  2. Hold markøren over den podcast, du vil redigere, og vælg Videoer .
  3. Hold markøren over den video, du vil inkorporere igen, og klik på menuen .
  4. Vælg Upload fra RSS-feed igen