Bloker kanaler for dit barns forældrestyrede oplevelse

Hvis du har konfigureret en forældrestyret oplevelse til dit barn, kan du blokere bestemte kanaler for barnet på YouTube. Hvis du ombestemmer dig, efter du har blokeret en kanal, kan du fjerne blokeringen af den på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.

Følg vejledningen nedenfor for at blokere og fjerne blokeringen af kanaler.

Blokering af YouTube-kanaler på forældrestyrede konti

Bemærk!
  • Når dit barn bruger en forældrestyret oplevelse, er udvalget af videoer, som barnet har adgang til, allerede begrænset af barnets indholdsindstilling
  • Hvis dit barn bruger den samme Google-konto til YouTube og YouTube Kids, blokeres alle kanaler, der er blokeret på YouTube, også på YouTube Kids.
  • Når du blokerer en kanal, blokerer du kun indhold, der er uploadet til den specifikke kanal. Denne blokering gælder ikke for videoer, der uploades igen på andre kanaler, eller lignende kanaler med relateret indhold.

Bloker bestemte kanaler fra YouTube med din tilknyttede forældrekonto

Sådan blokerer du en bestemt kanal fra YouTube på din computer:

1. Gå til kanalsiden for den YouTube-kanal, du vil blokere.
  2. Gå til fanen Om på kanalsiden.
  3. Klik på Rapportér bruger .
  4. Vælg Bloker kanal for børn. Denne mulighed vises kun, hvis du bruger din tilknyttede forældrekonto.
  5. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at lignende videoer stadig kan være tilgængelige på andre kanaler. Klik på FORTSÆT.
  6. Vælg BLOKER ud for det barn, du vil blokere denne kanal for.
  7. BLOKER ændres til FJERN BLOKERING, hvilket giver dig mulighed for at fortryde handlingen.
  8. Klik på UDFØR.

Sådan blokerer du en bestemt kanal fra YouTube-appen:

1. Gå til kanalsiden for den YouTube-kanal, du vil blokere.
  2. Tryk på Mere ''.
  3. Tryk på Bloker kanal for børn. Denne mulighed vises kun, hvis du bruger din tilknyttede forældrekonto.
  4. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at lignende videoer stadig kan være tilgængelige på andre kanaler. Tryk på FORTSÆT.
  5. Tryk på BLOKER ud for det barn, du vil blokere denne kanal for.
  6. BLOKER ændres til FJERN BLOKERING, hvilket giver dig mulighed for at fortryde handlingen.
  7. Tryk på Udfør .

Du kan også blokere indhold direkte i YouTube Kids på dit barns enhed.

Fjern blokeringen af individuelle YouTube-kanaler med din tilknyttede forældrekonto

Sådan fjerner du blokeringen af individuelle YouTube-kanaler med din tilknyttede forældrekonto:

På en computer:

1. Gå til kanalsiden for den YouTube-kanal, som du vil fjerne blokeringen af.
  2. Gå til fanen Om på kanalsiden.
  3. Klik på Rapportér bruger .
  4. Vælg Bloker kanal for børn. Denne valgmulighed vises kun, hvis du bruger din tilknyttede forældrekonto.
  5. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at lignende videoer stadig kan være tilgængelige på andre kanaler. Klik på FORTSÆT.
  6. Vælg FJERN BLOKERING ud for det barn, du vil fjerne blokeringen af denne kanal for.
  7. FJERN BLOKERING ændres til BLOKER, hvilket giver dig mulighed for at fortryde handlingen.
  8. Klik på UDFØR.

I YouTube-appen:

1. Gå til kanalsiden for den YouTube-kanal, som du vil fjerne blokeringen af.
  2. Tryk på Mere ''.
  3. Tryk på Bloker kanal for børn. Denne mulighed vises kun, hvis du bruger din tilknyttede forældrekonto.
  4. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at lignende videoer stadig kan være tilgængelige på andre kanaler. Tryk på FORTSÆT.
  5. Tryk på FJERN BLOKERING ud for det barn, du vil fjerne blokeringen af denne kanal for.
  6. FJERN BLOKERING ændres til BLOKER, hvilket giver dig mulighed for at fortryde handlingen.
  7. Tryk på UDFØR.

Fjern blokeringen af alle YouTube-kanaler med din tilknyttede forældrekonto

Sådan fjerner du blokeringen af alle YouTube-kanaler med din tilknyttede forældrekonto:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
    1. Hvis du bruger en computer, skal du vælge Administrer indstillinger for dine børn ud for "Børnesikring".
  5. Vælg dit barn.
  6. Klik på Fjern blokering af videoer under GENERELLE INDSTILLINGER.
  7. Måske får du vist et pop op-vindue, der fortæller dig, at blokeringen af alt indhold, du har blokeret på YouTube og i YouTube Kids, fjernes. Vælg FJERN BLOKERING.