Blokkeer kanale vir jou kind se ervaring onder toesig

As jy ’n ervaring onder toesig opstel vir jou kind, kan jy spesifieke kanale vir hulle blokkeer op YouTube. As jy van plan verander oor ’n kanaal wat jy geblokkeer het, kan jy jou gekoppelde ouerrekening gebruik om dit in YouTube te deblokkeer.

Volg die stappe hier onder om kanale te blokkeer en te deblokkeer.

Blokkeer YouTube-kanale vir rekeninge onder toesig

Notas:
  • Wanneer ’n ervaring onder toesig gebruik word, sien jou kind reeds ’n beperkte stel video’s gegrond op hul rekening se inhoudinstelling
  • As jou kind dieselfde Google-rekening vir YouTube en YouTube Kids gebruik, sal enige kanale wat op YouTube geblokkeer word, ook in YouTube Kids geblokkeer wees.
  • As jy ’n kanaal blokkeer, blokkeer dit net inhoud wat na daardie spesifieke kanaal toe opgelaai word. Dit blokkeer nie video's wat in ander kanale heropgelaai word of soortgelyke kanale met verwante inhoud nie.

Gebruik jou gekoppelde ouerrekening om spesifieke kanale op YouTube te blokkeer

Om ’n spesifieke kanaal in YouTube op jou rekenaar te blokkeer:

1. Gaan na die kanaalbladsy van die YouTube-kanaal wat jy wil blokkeer.
  2. Gaan na die Meer oor-oortjie op die kanaalbladsy.
  3. Klik Gee gebruiker aan .
  4. Kies Blokkeer kanaal vir kinders. Hierdie opsie sal net gewys word as jy jou gekoppelde ouerrekening gebruik.
  5. Daar sal dalk ’n opspringer verskyn wat jou waarsku dat soortgelyke video's steeds in ander kanale beskikbaar kan wees. Klik GAAN VOORT.
  6. Kies BLOKKEERlangs die kind vir wie jy hierdie kanaal wil blokkeer.
  7. BLOKKEER sal na DEBLOKKEER toe verander, wat jou die opsie sal gee om die handeling te ontdoen.
  8. Klik op KLAAR.

Om ’n spesifieke kanaal in die YouTube-app te blokkeer:

1. Gaan na die kanaalbladsy van die YouTube-kanaal wat jy wil blokkeer.
  2. Tik op Meer ''.
  3. Tik op Blokkeer kanaal vir kinders. Hierdie opsie sal net gewys word as jy jou gekoppelde ouerrekening gebruik.
  4. Daar sal dalk ’n opspringer verskyn wat jou waarsku dat soortgelyke video's steeds in ander kanale beskikbaar kan wees. Tik op GAAN VOORT.
  5. Tik op BLOKKEER langs die kind vir wie jy die kanaal wil blokkeer.
  6. BLOKKEER sal na DEBLOKKEER toe verander, wat jou die opsie sal gee om die handeling te ontdoen.
  7. Tik op Klaar .

Jy kan inhoud ook direk in YouTube Kids op jou kind se toestel blokkeer.

Gebruik jou gekoppelde ouerrekening om individuele kanale in YouTube te deblokkeer

Hoe om jou gekoppelde ouerrekening te gebruik om individuele kanale op YouTube te deblokkeer:

​Op ’n rekenaar:

1. Gaan na die kanaalbladsy van die YouTube-kanaal wat jy wil deblokkeer.
  2. Gaan na die Meer oor-oortjie op die kanaalbladsy.
  3. Klik Gee gebruiker aan .
  4. Kies Blokkeer kanaal vir kinders. Hierdie opsie sal net gewys word as jy jou gekoppelde ouerrekening gebruik.
  5. Daar sal dalk ’n opspringer verskyn wat jou waarsku dat soortgelyke video's steeds in ander kanale beskikbaar kan wees. Klik GAAN VOORT.
  6. Kies DEBLOKKEER langs die kind vir wie jy hierdie kanaal wil deblokkeer.
  7. DEBLOKKEER sal na BLOKKEER verander, wat vir jou die opsie gee om die handeling te ontdoen.
  8. Klik op KLAAR.

In die YouTube-app:

1. Gaan na die kanaalbladsy van die YouTube-kanaal wat jy wil deblokkeer.
  2. Tik op Meer ''.
  3. Tik op Blokkeer kanaal vir kinders. Hierdie opsie sal net gewys word as jy jou gekoppelde ouerrekening gebruik.
  4. Daar sal dalk ’n opspringer verskyn wat jou waarsku dat soortgelyke video's steeds in ander kanale beskikbaar kan wees. Tik op GAAN VOORT.
  5. Tik op DEBLOKKEER langs die kind vir wie jy hierdie kanaal wil deblokkeer.
  6. DEBLOKKEER sal na BLOKKEER verander, wat vir jou die opsie gee om die handeling te ontdoen.
  7. Tik op KLAAR.

Gebruik jou gekoppelde ouerrekening om alle kanale in YouTube te deblokkeer

Om jou gekoppelde ouerrekening te gebruik om alle kanale in YouTube te deblokkeer:

1. Meld met jou gekoppelde ouerrekening by YouTube aan.
  2. Gaan na jou profielfoto .
  3. Kies Instellings .
  4. Kies Ouerinstellings.
    1. Kies Bestuur instellings vir jou kinders langs “Ouerinstellings” as jy ’n rekenaar gebruik.
  5. Kies jou kind.
  6. Klik Deblokkeer video's onder ALGEMENE INSTELLINGS.
  7. Daar sal dalk ’n opspringer verskyn wat jou waarsku dat inhoud wat jy in YouTube en YouTube Kids geblokkeer het, gedeblokkeer sal word. Kies DEBLOKKEER.