Mobiililaitteilta ladattujen videoiden parantaminen

Kun lataat mobiililaitteelta videon, voit tehdä siihen pieniä muokkauksia.

Jos videolla on yli 100 000 näyttökertaa, siihen tehtyjä muokkauksia ei välttämättä voi tallentaa. Tämä rajoitus ei koske YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvia kanavia.

Jos et voi tallentaa muutoksia, voit luoda sen sijaan uuden videon (jolla on uusi URL-osoite). Käytä Tallenna uutena videona ‑toimintoa ja tee muutokset siinä.

Parannusten lisääminen

Käytä parannuksia mobiililaitteissa näin:

1. Napauta kamerakuvaketta  ladataksesi videon.
  2. Tallenna uusi video tai valitse valmis ladattava video.
  3. Käytä parannuksia:
    • Leikkaa videota: Voit muuttaa videon alku- ja loppukohtaa vetämällä esikatseluikkunan alla olevan kuvanauhan valkoisia pisteitä. Jos haluat säätää tarkemmin, pidä kahvoja painettuna.
    • Lisää videoon musiikkia: Lisää musiikkiraita Äänikirjastosta tai omalta laitteeltasi napauttamalla Musiikki .
    • Käytä suodattimia: Lisää videosuodatin napauttamalla .
  4. Lisää muut haluamasi yksityiskohdat ja valitse Tallenna .

Ääniraidan muokkaaminen

Voit lisätä videoon musiikkiraidan YouTuben Äänikirjastosta tai laitteellesi tallennetusta musiikista.

• Äänikirjasto: Lisää maksutonta musiikkia YouTuben musiikkikirjastosta. Selaa musiikkia valitsemalla Suositukset- tai Lajityyppi ja mieliala ‑välilehti. Voit esikuunnella kappaletta videossasi ennen sen lisäämistä.
  • Omalta laitteelta: Jos olet tallentanut musiikkia laitteellesi, voit lisätä sitä videoon Laitteessa-välilehdellä. Huomaa kuitenkin, että kopiosuojatun musiikin lisääminen omalta laitteelta on kiellettyä.

Kun olet lisännyt musiikkia, voit muokata sitä:

• Muuta synkronointia: Vieritä musiikkikappaletta, niin voit muuttaa sen synkronointia videon kanssa.
  • Muuta miksaustasoa: Muuta kappaleen ja alkuperäisen ääniraidan miksaustasoa napauttamalla .

Parannusten tallennusongelmien ratkaiseminen

Jotta voit tallentaa videoon tehdyt muutokset, sen on täytettävä seuraavat ehdot:

• Näyttökerrat: Jos videolla on yli 100 000 näyttökertaa, muutoksia ei välttämättä voi tallentaa (ei koske kasvojen sumennusta). Tämä rajoitus ei koske YouTube-kumppaniohjelman jäseniä.