Mobiililaitteilta ladattujen videoiden parantaminen

Kun lataat mobiililaitteelta videon, voit tehdä siihen pieniä muokkauksia.

Jos videolla on yli 100 000 katselukertaa, muokkauksia ei välttämättä voi tallentaa. Tämä rajoitus ei koske YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvia kanavia.

Jos et voi tallentaa muutoksia, voit luoda sen sijaan uuden videon (jolla on uusi URL-osoite). Käytä Tallenna uutena videona ‑toimintoa ja tee muutokset siinä.

Parannusten lisääminen

Käytä parannuksia mobiililaitteissa näin:

1. Napauta Luo  ja sitten ladataksesi videon.
  2. Tallenna uusi video tai valitse valmis ladattava video.
  3. Käytä parannuksia:
    • Trimmaa videota: Voit muuttaa videon alku- ja loppukohtaa vetämällä esikatseluikkunan alla olevan kuvanauhan valkoisia pisteitä. Voit tehdä pienempiä muutoksia painamalla pitkään kahvoista.
    • Lisää videoon musiikkia: Lisää musiikkiraita Audiokirjastosta tai omalta laitteeltasi napauttamalla Musiikki
    • Käytä suodattimia: Lisää videosuodatin napauttamalla .
  4. Lisää muut yksityiskohdat ja valitse SEURAAVA.
  5. Valitse, onko video tehty lapsille, ja valitse sitten Lataa.

Parannusten tallennusongelmien ratkaiseminen

Jotta voit tallentaa videoon tehdyt muutokset, sen on täytettävä seuraavat ehdot:

• Näyttökerrat: Jos videolla on yli 100 000 katselukertaa, muutoksia ei välttämättä voi tallentaa (ei koske kasvojen sumennusta). Tämä rajoitus ei koske YouTube-kumppaniohjelman jäseniä.