Indstillinger for børnesikring og for forældrestyrede oplevelser på YouTube

Forældre, der har besluttet, at deres børn på under 13 år (eller den gældende minimumsalder i deres land/region) er klar til at bruge YouTube, kan oprette en forældrestyret konto. Der findes forskellige indstillinger, som du kan bruge til at guide dit barns rejse gennem en forældrestyret oplevelse.

Bemærk! Hvis du vil have flere oplysninger om børnesikring og andre indstillinger for YouTube Kids, kan du få flere oplysninger i Hjælp

Administrer indstillinger for børnesikring

Når du opretter en Google-konto til dit barn, kan du konfigurere indstillinger for børnesikring for en forældrestyret YouTube-oplevelse via:

• YouTube: Under Børnesikring i YouTube-indstillingerne på din tilknyttede forældrekonto
  • Family Link: Under "Indstillinger for YouTube" i Family Link-appen

Hvis du bruger YouTube-indstillingerne for din tilknyttede forældrekonto

Sådan finder du indstillinger for børnesikring og andre indstillinger for forældrestyrede oplevelser via dine YouTube-indstillinger:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
    1. Hvis du bruger en computer, skal du vælge Administrer indstillinger for dine børn ud for "Børnesikring".

Hvis du bruger Family Link-appen

Sådan finder du indstillinger for børnesikring og andre indstillinger for YouTube Kids-profiler eller forældrestyrede YouTube-oplevelser via Family Link:

1. Åbn Family Link-appen Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring og så Indholdsbegrænsninger og så YouTube.
  4. Du kan ændre indstillingerne for dit barns forældrestyrede oplevelse på YouTube under "Indstillinger for YouTube".

Skift specifikke indstillinger for børnesikring og andre indstillinger

Du kan tilpasse den forældrestyrede YouTube-oplevelse til dit barn ved at justere specifikke indstillinger for børnesikring. Med disse indstillinger kan du:

Blokere indhold

Du kan logge ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto for at blokere bestemte kanaler, du ikke vil have, at dit barn skal se.

Skifte indstillingerne for indholdsniveau for dit barn
Forældre kan vælge, hvordan indhold vælges til en forældrestyret oplevelse på YouTube.

Sådan ændrer du indstillingerne for indholdsniveau på YouTube for dit barn:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
  5. Vælg dit barns profil eller konto.
  6. Hvis du vil ændre indstillingen for indhold for den forældrestyrede oplevelse på YouTube:
    • Under indstillingerne for YouTube skal du vælge REDIGER ud for "Indholdsindstillinger".

Hvis du administrerer dit barns Google-konto med Family Link, kan du også ændre indstillingerne for indholdsniveau i Family Link-appen:

1. Åbn Family Link-appen Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring og så Indholdsbegrænsninger og så YouTube.
  4. Skift dit barns indstilling for indholdsniveau for den forældrestyrede oplevelse på YouTube under "Indstillinger for YouTube".
Bemærk! Du får en forhåndsvisning af indhold, der er tilgængeligt i de enkelte indholdsindstillinger, når du klikker eller trykker på indholdsindstillingens navn. Du kan når som helst ændre disse indstillinger.
Gennemgå dit barns afspilningshistorik

Du kan gennemgå afspilningshistorikken for dit barns forældrestyrede konto på dit barns enhed:

1. Gå til siden Min aktivitet.
  2. Vælg YouTube-historik.
  3. Vælg Administrer aktivitet.
  4. Rul ned for at gennemgå din afspilningshistorik.
Rydde historik

Du kan rydde afspilnings- og søgehistorikken for dit barns konto på alle barnets tilknyttede enheder via YouTube:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
  5. Vælg dit barns profil eller konto.
  6. Vælg Ryd historik.
  7. Hvis du vil gemme dine ændringer, skal du vælge RYD.
Deaktivere autoplay

Du kan slå Autoplay fra for dit barn ved at vælge Deaktiver autoplay. Dit barn kan ikke slå Autoplay til, når denne indstilling er aktiveret.

Sådan deaktiverer du Autoplay for dit barn på YouTube:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
  5. Vælg dit barns profil eller konto.
  6. Slå Deaktiver autoplay til.
Sætte afspilningshistorik på pause
Du kan forhindre, at nye videovisninger bruges som signaler til at anbefale andre videoer.

Sådan sætter du dit barns afspilningshistorik på pause via YouTube:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
  5. Vælg dit barns profil eller konto.
  6. Slå "Sæt afspilningshistorik på pause" til.
Sætte søgehistorik på pause
Du kan forhindre, at nye søgetermer bliver brugt som signaler til at anbefale andre videoer.

Sådan sætter du dit barns søgehistorik på pause via YouTube:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
  5. Vælg dit barns profil eller konto.
  6. Slå Sæt søgehistorik på pause til.