Opcions de configuració i controls parentals per a experiències supervisades a YouTube

Els pares que decideixin que el seu fill o filla menor de 13 anys (o de l'edat corresponent al seu país o regió) ja pot explorar YouTube poden configurar un compte supervisat. Hi ha diversos controls i opcions de configuració que et poden ajudar a guiar el que veu el teu fill o filla a través d'una experiència supervisada.

Nota: si vols obtenir més informació sobre les opcions de configuració i els controls parentals de YouTube Kids, consulta el nostre Centre d'ajuda

Gestionar les opcions de configuració i els controls parentals

Quan configures un Compte de Google per al teu fill o filla, pots configurar controls parentals per una experiència supervisada de YouTube:

• YouTube: a la configuració de YouTube del teu compte parental enllaçat, ves a Configuració parental.
  • Family Link: a l'aplicació Family Link, ves a "Configuració de YouTube".

Utilitzar la configuració de YouTube d'un compte parental enllaçat

Per consultar les opcions de configuració i els controls parentals de les experiències supervisades des de la configuració de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
    1. Si fas servir un ordinador, selecciona Gestiona la configuració dels teus fills al costat de "Configuració parental".

Utilitzar l'aplicació Family Link

Per consultar els controls i la configuració parentals dels perfils de YouTube Kids o de les experiències supervisades de YouTube des de Family Link:

1. Obre l'aplicació Family Link Family Link al teu dispositiu.
  2. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  3. Toca Controls i després Restriccions de contingut i després YouTube.
  4. A "Configuració de YouTube", canvia l'experiència supervisada del teu fill o filla.

Canviar opcions de configuració i controls parentals concrets

Pots adaptar l'experiència supervisada de YouTube del teu fill o filla ajustant opcions de configuració i controls parentals concrets. Aquests controls i opcions de configuració et permeten:

Bloquejar contingut

Pots iniciar la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat per bloquejar canals concrets que no vulguis que el teu fill o filla miri.

Canviar la configuració del nivell de contingut per al teu fill o filla
Els pares poden triar com se seleccionarà el contingut per a l'experiència supervisada a YouTube.

Canvia l'opció de configuració del nivell de contingut per al teu fill o filla des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. Si vols canviar l'opció de configuració del contingut per a la seva experiència supervisada a YouTube:
    • A "Configuració de YouTube", selecciona l'opció EDITA que hi ha al costat de "Configuració del contingut".

Si gestiones el Compte de Google del teu fill o filla amb Family Link, també pots canviar l'opció de configuració del nivell de contingut des de l'aplicació Family Link:

1. Obre l'aplicació Family Link Family Link al teu dispositiu.
  2. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  3. Toca Controls i després Restriccions de contingut i després YouTube.
  4. A "Configuració de YouTube", canvia l'opció de configuració del nivell de contingut del teu fill o filla per a la seva experiència supervisada a YouTube.
Nota: veuràs una previsualització del contingut disponible en cada opció de configuració del contingut quan toquis el nom de l'opció o hi facis clic. Pots canviar aquestes opcions de configuració en qualsevol moment.
Revisar l'historial de visualitzacions del teu fill o filla

Pots consultar l'historial de visualitzacions del compte supervisat del teu fill o filla des del seu dispositiu:

1. Ves a la pàgina La meva activitat.
  2. Selecciona Historial de YouTube.
  3. Selecciona Gestiona l'historial.
  4. Desplaça't per revisar l'historial de visualitzacions.
Esborrar l'historial

Per esborrar l'historial de cerques i de visualitzacions del compte del teu fill o filla en tots els dispositius enllaçats, des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. Selecciona Esborra l'historial.
  7. Per desar els canvis, selecciona ESBORRA.
Desactivar la reproducció automàtica

Pots desactivar la reproducció automàtica per al teu fill o filla seleccionant Desactiva la reproducció automàtica. L'infant no pot activar la reproducció automàtica quan aquesta opció de configuració està activada.

Per desactivar la reproducció automàtica del teu fill o filla des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. Canvia l'opció Desactiva la reproducció automàtica a Activada.
Posar en pausa l'historial de visualitzacions
Pots establir que es deixin d'utilitzar les visualitzacions de vídeo noves com a senyals per recomanar altres vídeos.

Per posar en pausa l'historial de visualitzacions del teu fill o filla des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. Canvia l'opció Posa en pausa l'historial de visualitzacions a Activada.
Posar en pausa l'historial de cerques
Pots establir que es deixin d'utilitzar els termes de cerca nous com a senyals per recomanar altres vídeos.

Per posar en pausa l'historial de cerques del teu fill o filla des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. Canvia l'opció Posa en pausa l'historial de cerques a Activada.