Lägga till eller redigera pronomen för kanalen

Du kan lägga till pronomen i kanalen så att de visas på din kanalsida. Du kan välja om du vill visa dina pronomen för alla eller bara visa dem för dina prenumeranter.

Pronomen utgör en viktig del av den personliga identiteten och det personliga uttrycket. I vissa rättskipningsområden finns lagar som rör könsuttryck. Ha din lokala lagstiftning i åtanke när du använder den här valfria offentliga funktionen på YouTube.

Pronomen kanske inte är tillgängliga på din kanalsida, men vi arbetar med att utöka den här funktionen till fler länder, regioner och språk.

Obs! Funktionen för pronomen är inte tillgänglig för Workspace eller kontrollerade konton.

Så här lägger du till eller redigerar pronomen:

YouTube-appen för Android

1. Tryck på din profilbild  följt av Din kanal .
  2. Tryck på Redigera Inställningen Redigera, pennikon under kanalbeskrivningen.
  3. Tryck på Redigera Inställningen Redigera, pennikon bredvid Pronomen följt av Lägg till pronomen Lägg till i spellista .
  4. Börja ange dina pronomen och välj de som är relevanta för dig. Du kan lägga till upp till fyra pronomen.
    1. Du kan redigera dina val genom att trycka på bredvid ett av pronomenen för att ta bort det.
  5. Välj vem som kan se dina pronomen:
    1. Alla på YouTube ELLER
    2. Bara mina prenumeranter
  6. Tryck på Spara.