Tilføj eller rediger pronomener for din kanal

Du kan føje dine pronomener til din kanal, så de vises på din kanalside. Du kan vælge, om du vil vise dine pronomener til alle eller kun til dine abonnenter.

Pronomener er en vigtig del af ens personlige identitet og selvudtryk. Nogle jurisdiktioner har love vedrørende kønsudtryk. Husk lokale love, når du bruger denne offentlige funktion, der kan tilvælges på YouTube.

Det kan ske, at pronomener ikke er tilgængelige på din kanalside, men vi arbejder på at udvide funktionen til flere lande/regioner og sprog.

Bemærk! Pronomenfunktionen er ikke tilgængelig for Workspace-konti eller forældrestyrede konti.

Sådan tilføjer eller redigerer du dine pronomener:

YouTube-appen til Android

1. Tryk på dit profilbillede og så Din kanal .
  2. Tryk på Rediger Rediger indstilling, blyantikon under din kanalbeskrivelse.
  3. Ud for Pronomener skal du trykke på Rediger Rediger indstilling, blyantikon og så Tilføj pronomen .
  4. Begynd at indtaste dine pronomener, og vælg dem, der er relevante for dig. Du kan tilføje op til fire pronomener.
    1. Du kan redigere dine valg ved at trykke på ud for et af dine pronomener for at fjerne det.
  5. Vælg, hvem der kan se dine pronomener:
    1. Alle på YouTube
    2. Kun mine abonnenter
  6. Tryk på Gem.