Voeg voornaamwoorde vir jou kanaal by of wysig hulle

Jy kan jou voornaamwoorde by jou kanaal voeg sodat hulle op jou kanaalbladsy vertoon word. Jy kan kies of jy jou voornaamwoorde vir almal wil wys of net vir jou intekenare.

Voornaamwoorde is ’n baie belangrike deel van persoonlike identiteit en uitlewing. Sommige jurisdiksies het wette wat met genderuitdrukking verband hou. Neem jou plaaslike wette in ag wanneer jy hierdie publieke intekeningkenmerk op YouTube gebruik.

As voornaamwoorde nie op jou kanaalbladsy beskikbaar is nie, werk ons daaraan om hierdie kenmerk na meer lande/streke en tale uit te brei.

Let wel: Die voornaamwoordekenmerk is nie vir Workspace-rekeninge of rekeninge onder toesig beskikbaar nie.

Om jou voornaamwoorde by te voeg of te wysig:

YouTube se Android-app

1. Tik op jou profielfoto  en dan Jou kanaal .
  2. Tik op Wysig Wysig instelling, potloodikoon onder jou kanaalbeskrywing.
  3. Tik langs Voornaamwoorde op Wysig Wysig instelling, potloodikoon en dan Voeg voornaamwoord by .
  4. Begin jou voornaamwoorde invoer en kies dié wat op jou van toepassing is. Jy kan tot vier voornaamwoorde byvoeg.
    1. Jy kan jou keuses wysig deur op  te tik langs een van jou voornaamwoorde om dit te verwyder.
  5. Kies wie jou voornaamwoorde kan sien:
    1. Almal op YouTube, OF
    2. Net my intekenare
  6. Tik op Stoor.