Gjør videoene dine bedre med teksting

Når du er ferdig med å redigere en video, kan du gjøre den enda bedre ved å legge til teksting. Bruk verktøyet for teksting til å gjøre videoene dine mer tilgjengelige. Se hvordan du legger til automatisk transkribering, og hvordan du kan redigere tekstingen av videoer.

Merk: YouTube Create kan ikke generere teksting for klipp som er lengre enn 60 sekunder.

YouTube Create er tilgjengelig på Android-telefoner med minst 4 GB RAM. Denne appen kan bli tilgjengelig på andre enheter senere.

Legg til teksting i videoer

YouTube Create kan generere teksting med bare ett trykk. Slik legger du til teksting i en video:

1. Åpne et prosjekt, og trykk på Teksting  på verktøylinjen.
  2. Velg hva du vil transkribere:
  • All tale: Legg til teksting for all tale som registreres i det opprinnelige videoopptaket.
  • Kommentarspor: Legg bare til teksting for kommentarspor som er tatt opp i appen.
  1. Velg språket som brukes i kommentarsporet, på «Språk»-menyen.
  2. Trykk på Generer.

Rediger teksting

Hvis du merker noe feil i tekstingen, kan du bruke redigeringsverktøyet til å rette det opp. Slik gjør du dette med redigeringsverktøyet i et åpent prosjekt:

1. Velg laget med teksting som er generert for videoen.
  2. Trykk på Rediger .
  3. Trykk på ordet som er feil i transkripsjonen.
  4. Oppdater teksten ved å skrive.

Formater teksting

Du kan formatere tekstingen i videoen slik at den passer med videotemaet. Slik gjør du dette med redigeringsverktøyet i et åpent prosjekt:

1. Velg laget med teksting i videoen.
  2. Trykk på Stil .
  3. Bla gjennom fanene for å endre størrelsen, skrifttypen, fargen, bakgrunnen, formatet, omrisset eller skyggene.
  4. Trykk på Ferdig for å lagre endringene.